Gata cu țăranii, s-au emancipat.
În toate orășelele astea de provincie, mari cât Drumul Taberei, apare, la un moment dat, gândirea asta tribală. Vai, noi suntem aici de atâta timp și au venit veneticii să ne aglomereze și să ne ia locurile de muncă.

Sărmanii paizani nu văd că problema lor este că aleg de 10 ani un incompetent în fruntea primăriei, incompetent care le distruge orașul în mod sistemic și îl sufocă, la propriu. Dar ce băncuțe tricolore frumoase pune.

Așa că problema se reduce brusc la săracii care vin și cumpără apartamente în cluj și le închiriază, aglomerând orașul. Să se dea parcări doar născuților în cluj.

Cum ar fi, țăranilor, dacă Bucureștiul, adevărata miere și singurul oraș care contează cu adevărat, v-ar fi impus această regulă? S-a umplut capitala de ardeleni și moldoveni săraci, veniți să vadă ce înseamnă un salariu din care poți să și trăiești. Și totuși, nu ne-am gândit niciodată să îi dăm afară, să se dea locuri de parcare doar născuților, veneticii să fie trași pe dreapta etc.

Asta e diferența dintre oameni civilizați și țaranii numiți țărani peiorativ. Noi nu justificăm existența lui firea prin moldoveni și ardeleni.

Luați metroul, paizan.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.