Una din chestiile neștiute ale acelor momente când pleci din țară, pe termen lung sau mai puțin lung, este că, în continuare, depinzi de treburile pe care le făceai în țară. Trebuie să ai mulți bani, mult mai mulți decât mine, de exemplu, ca să poți spune Stop, gata, închid taraba complet aici și o mut în altă parte.

Plus, dacă ești în nevoie bruscă și rapidă și trebuie să apelezi la un prieten, deja situația se complică, pentru că metodele tale de a primi bani în cont tocmai au devenit inaccesibile.

Și aici intervine TransferGo, care au lansat plata cu cardul dinspre România spre alte țări, ceea ce înseamnă că transferurile devin, brusc, mult mai rapide. Ce înseamnă plata cu cardul. Înseamnă că transferul tău de bani nu mai e văzut ca un transfer bancar, care urmează drumul sinuos al tuturor transferurilor bancare, ci apare ca o simplă plată, ce este executată de bancă în mod foarte rapid, ca pentru un magazin online.

Asta înseamnă că, de acum, la TransferGo avem 2 opțiuni rapide, Astăzi (în această zi) sau Acum (în 30 de minute). Să ți ajungă banii din România în Germania în 30 de minute e o chestie mai mult decât minunată, atunci când ești ușor singur, printre mulți, foarte mulți străini.

Dacă vă decideți să folosiți sistemul, e bine de știut că aplicația TransferGo (iOS și Android) este cea mai folosită de către români (65% dintre tranzactii se intampla prin intermediul aplicatiei), probabil datorită faptului că este mult mai rapid totul, încărcarea documentelor necesare este mult mai simplă, există opțiunea de OneTouch Payment plus urmărirea în timp real a banilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.