Aseară discutam cu jumătatea mea mai bună că, dacă tot suntem oobligați să rămânem în țară pe termen nedeteeminat (am mai scris de vreo 2 ori că, din cauză de probleme grave de sănătate în familie, trebuie să stăm în românia o perioadă nedeterminată, dar toată lumea mă întreabă ce fac la Carrefour), să ne cumpărăm o casă într-un rezidențial la vreo 20 km de București, care ne place foarte mult (da, Chirilă, poate ne luăm amândoi, facem un package deal.)

Ghici ce. După ce am intrat în casă, ce m-a întâmpinat pe aplicația de facebook, proaspăt instalată ca să fac niște chestii pe pagina sitului? Reclama de mai sus, despre un minunat complex rezidențial. Nu am mai văzut niciodată reclama asta. Nu am căutat NICIODATĂ, cel puțin în ultimul an, detalii legate de achiziția vreunei case. Absolut nimic.

Așa că da. Dacă mai aveam vreun dubiu că zvonurile despre asta sunt adevărate, acum mi-au fost spulberate complet. Cu siguranță, facebook ascultă sunetele din raza de acțiune a telefonului. Desigur, doar cu scopul de a ne oferi reclame cât mai relevante pentru interesele noastre.

Problema e că sunt absolut sigur că și google o face și la aplicațiile google nu ai cum renunța, fiind băgate cu forța în friggin android.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.