Au trecut 24 de ore de la mizerabila decizie de ieri a CC, care submineaza autoritatea procurorilor, trecându-i cu arme și bagaje în subordinea partidului care dă ministrul justiției.

Ce a făcut Klaus Johannis până acum?
Nimic. Analizează calm, probabil își bronzează torsoul rebel, după masă pleacă la sibiu, să dea o bucă doamnei Johannis.

Proștii de ieri din piață au fost proști. Au ieșit, dar nu au idee pentru ce. Doleanțele lor nu le-au fost auzite de nimeni și nimeni nu le-a capacitat și îndreptat spre un țel.

Singurul care putea face asta, Klaus, era ocupat.
Klaus Johannis, te urăsc. Te urăsc pentru că ai atras degeaba voturile și simpatia a milioane de oameni. Te urăsc pentru că vrei să fii la putere și dorești încă un mandat prezidențial fără să bagi mâna în foc, fără să te cerți cu nimeni, fără sălupți pentru noi, ratații care te-am votam în detrimentul lui Ponta. Te urăsc pentru că nu îți pasă. Te urăsc pentru că ești un ardelean încet care, deși realizează că e încet, nu se înconjoară cu consilieri care să îl potențeze și să ia decizii rapide.

Te urăsc, Klaus, pentru că aseară era un butoi cu pulbere care, mânuit corect, exploda în fața a tot ce însemna PSD. Dar tu ai preferat să nu, Klaus.

Te urăsc, Klaus.

Later edit: O mică completare www.mediafax.ro/social/iohannis-pleaca-la-munchen-unde-va-primi-un-premiu-din-partea-unei-formatiuni-politice-17236382

Sursa imagine DAN PANDREA

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.