Asa cum banuiam de ceva vreme, era doar o chestiune de timp pana cand musafirii nostri draguti si integrabili vor organiza ceva mini-revolutie pentru a-si apara drepturile. In cazul de fata a fost vorba de dreptul de a pastra mancarea furata din supermarketul de dupa colt ( care , by the way, se inchide dupa 7 ani de functionare  din cauza ca proprietarii nu mai suporta furturile si politia nu se atinge de refugiati ca sa nu fie acuzati ca sunt nazisti)  in niste frigidere racordate ilegal la reteaua de curent. Frigidere in care se afla mancare mucegaita si stricata, focar de infectie pentru ei si pentru personalul care lucreaza acolo, asa ca autoritatile au hotarat sa indeparteze toate frigiderele.

Acum, inainte sa sara lumea ca au si ei dreptul sa manance, locatia in care sunt cazati are o cantina renovata , in care se serveste zilnic mancare proaspata , pentru care nu trebuie sa plateasca nimic. Mancare cu care se bat sau pe care o amesteca in farfurie si toarna apa pe ea ca sa fie siguri ca se arunca.

Revenind: Filmuletele de mai jos sunt facute la ora amiezii/dupamasa, moment in care deja la fata locului se aflau cateva zeci de politisti si trupele speciale SEK. Au mai venit ambulante, masini de pompieri, 2 elicoptere, iar distractia s-a intins pana seara. Au aruncat cu cosurile de gunoi prin geamuri si au aruncat cu bancute inspre masinile politistilor. Iar ca sa fie treaba oabla, un politist a ajuns la spital. Faceti un calcul cam cati bani din impozite se duc pe distractia asta si cam cat mai trebuie sa rabde localnicii marsaviile de genul.

Video-urile sunt facute de catre personalul locatiei, dintr-o cladire alaturata , si discutia celor care stau cu ei intre 12 si 14 ore pe zi este : de ce nu sunt arestati, de ce au voie sa faca asta, ok, pe cei care nu fac nimic rau nu ii afecteaza, dar aia care fac scandal si distrug chestii, de ce nu sunt arestati, de ce au voie sa faca totul pe cand un cetatean roman/german/englez ar fi fost arestat pe loc.  Din 300 de oameni au arestat 3. Si aia vor fi lasati liberi astazi pentru ca nu sunt un pericol pentru societate.

Dar e ok, deja se discuta interzicerea orelor de inot in locul orelor de sport, pentru ca fetitele azilantilor n-au voie sa mearga la bazin. Si dupa aceea o sa vorbim cu totii limba lor, asa cum s-a dorit de la inceput.

Toata stirea aici 

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.