M-am întors de pe drumuri cu niște frustrări.
Prima ar fi că mi-am uitat aparatul foto acasă. Asta după ce i-am luat super obiectiv wide, ca să fac poze mari și panoramice. Și după ce îmi luasem și tunul Nikon, ca să pot face poze de la distanță. Așa că toate pozele au fost făcute cu telefoanele, ca ultimii săraci.

De asta vreau să îmi iau un monopied. Ca să îmi țin Canonul după mine tot timpul, să am și suport de mână, să îl pot ține și în picioare, dacă vreau să filmez ceva și, în general, să îmi îmbogățesc conținutul, că de aia am băgate zeci de mii de lei în aparatură de gen, practic, să mă învăț să îl țin după mine tot timpul. So, recomandări de monopied ieftin, gen 100 de lei, nu avioane de ce am văzut eu, cu 900 de lei pe un băț, pentru că e din fibră de carbon și poți rezista în avalansă cu el? Eu sunt băiat simplu, de la țară, mă plimb în parc.

A doua chestie ar fi necesitatea unei trotinete electrice, pentru deplasări prin orașele vizitate. Ideea ne-a venit în Viena, unde e o avalanșă de trotinete, pe toate drumurile. Și serios dacă nu aș fi preferat o trotinetă, vedeam mai multe și nu mai rămâneam nici cu sechele de la atâta mers.

Problema la trotinete, ca și la hoverboarduri este că, majoritatea sunt făcute pe același vas din China și au etichete diferite. Și nu știu dacă există vreun brand de genul folosit de oameni simpli și normali, care nu vor să dea 1000 de euro pe o trotinetă. Nu, E-TWOW iese din discuție, multumesc frumos.

Deci, folosiți trotinete electrice, de oameni simpli si normali, care să aibă un range decent, de măcar 20 de km, chiar dacă aveți 100 de kile? A, și să aibă roți pline, pentru că nu am chef de dat la pompă la trotinetă, am un prag al umilinței peste care nu trec.

Și ultima este adidașii.
Eu nu prea am folosit pantofi de sport, în timp. La sală folosesc niște chestii care pot fi confundate cu orice, în oraș nu îmi place să ies încălțat ca Usain Bolt, deci nu prea am nevoie de chestii specializate.

Dar, iarăși, după maratoanele îndurate în ultima săptămână, am înțeles că am nevoie de niște pantofi de sport dedicați mersului, pentru că, altfel, îți distrugi tălpile și mersul în sine. Accept sfaturi, dacă nu îmi spuneți de pantofi de 300 de euro, care mă gâdilă inghinal când îi dau jos. De menționat că am laba piciorului foarte lată jos și înaltă sus, lângă gleznă, iar pantofii sport ce se găsesc, în general, nu îmi intră în piciorul numărul 45 sau nu mă ajung șireturile.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.