Guvernul spaniol lucrează la o lege care să interzică sexul fără consimțământul verbal explicit. Legea va stipula că “da înseamnă da”, iar orice altă comunicare, inclusiv tăcerea, înseamnă “nu”. Actul sexual fără acest consimțământ va fi considerat viol. Spania ar fi a doua țară europeană, după Suedia, care va introduce o astfel de lege.

Înainte de orice, așa cum bine observa cineva, dacă e mută, răgușită, nu vorbește, are cancer la gât, cum obții consimțământul verbal explicit? Iată, ați ghicit, în scris, pentru că altfel nu are cum, nu?

Și, pe lângă faptul că, OBLIGATORIU vor apărea formularele care obțin consimțământul sexual, realizați că, în condițiile acestea, sunt absolut necesare? Pentru că, în 99% din cazuri, sexul este intim, între 2 oameni. Trebuie să fii ABSOLUT TÂMPIT să faci sex cu cineva pe care nu îl cunoști suficient, fără să îi obții consimțământul scris, știind că mâine respectiva poate merge să te reclame la poliție că nu a zis da și că e viol.

Vi se pare un scenariu fantezist? Citiți ce i se întâmplă lui Julian Assange și de ce. O să rămâneți proști.

Recomandarea zilei este Cronica.ro, care, în sfârșit, iese din mlaștina facebookului și începe să se adreseze oamenilor normali. Abonați-vă, e foarte bună.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.