În noiembrie se lansează Fantastic Beasts: The Crime of Grindelwald. Sunt fan seria Harry Potter și urmăresc tot ce mișcă în domeniu, am văzut citit tot ce a ieșit, inclusiv în engleză, pentru că pe vremea când am cumpărat eu cărțile în română, pe piață era mizeria aia tradusî de acea micuță geniu din clasa a 8 a care a tradus Viperini, Plezneală și alte gunoaie ce au distrus stilistic cărțile.

Ce voiam să spun. La ComiCon a venit Johnny Depp, care îl interpretează pe Grindelwald, cu o apariție mișto, costumat, cu tot ce trebuie.

Doar că problema unor nu era despre apariție, despre actor, bun sau rău, ci despre cât de dezgustați erau că e acceptat în film, deși fosta lui soție l-a acuzat de așa zise violențe.

Mai exact, câdn au depus divorțul, doamna Depp a reclamat că ar fi fost violentatată. Depp a negat și a spus că de fapt stimabila dorește doar mai mulți bani la divorț. Lucru confirmat și de faptul că, după ce și-a primmit banii, și-a retras acuzațiile, bătaia nu mai fusese dată, totul era ok.

Dar iată, printr-un miracol al distopiei în care trăim, cei susceptibili la a fi afectați de asemenea mizerii au rămas cu ideea că tipa, vai, a fost bătută și vai, cât dezgust. Nu conta că era cuvânt contra cuvânt, că tipa și-a luat banii și a plecat, dezmințind violențele. Important era că #metoo și profundul dezgust la adresa lui Depp.

Vă spun cu sinceritate, așa zisa lume liberă se duce dracului și se transformă într-o distinsă societate de fătălăi.
Când or să vină rușii, aduși de prietenul Trump, nu văd bine pe nimeni. Florile din țevile mitralierelor nu împiedică pe nimeni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.