Din plictiseală și din necesitatea de a ieși din rutina MUIEPSD și a știrilor nefaste, m-am abonat la Libertatea, ca să mai citim și alte lucruri, nu doar politică dâmbovițo-retardeană. Serios, dacă nu v-ați abonat la Libertatea, nu știți ce e aia presă adevărată.

Printre altele, am aflat că Bianca Drăgușanu i-a terminat banii lui Victor Slav, prin urmare s-au despărțit și acum are o frumoasă relație cu…în fine, nu știu, alt fraier. Chestii grele, cu afișat în public în locuri frecventate de paparazzi și alte dureri de astea de târf vedetă.

Și, mă gândeam că, la un moment dat, doamna Drăgușanu va epuiza capacitatea de farmece sexuale, odată cu vârsta și atunci va da naștere unui pui viu, rezultat al iubirii dintre ea și unul din nătărăii gata să o transforme în femeie cinstită, curată și uscată. Problema e că Drăgușanu e plasticată din cap până în picioare, ea fiind urâtă cu cele mai intense spume posibile, în realitate.

Și atunci, ce te faci? Că tu plătești, pardon, iubești o doamnă să îți aducă pe lume copii frumoși ca tine și ca ea, combinație genetică de lux și, de fapt, îți aduce pe lume un purcel care îi seamănă.

Ce faci? Ce faci??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.