A câştigat Chirtoacă

Se pare că moldovenii au simţit destul de rece sărutarea zefireană a buzelor reci de comunişti pe gâturile lor gingaşe şi au luat problema în mână la modul serios, trimiţându-l acasă pe reprezentantul comuniştilor, Igor…ceva.

Poate totuşi există o speranţă pentru moldoveni. Zic doar poate.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. #1

  si totusi a castigat la limita, ceva de genul 50,5% … nu stiu ce sperante ar fi :)

  0

  0

  • #2

   markus » din cei prezenti la vot. cam asta e procentajul in orice democratie normala

   0

   0

 2. #3

  Si la diferenta de un vot daca ar fi castigat, tot ar fi fost bine. Doar in Rromanica se castiga alegerile cu 85% (sa traiti tov Iliescu!)

  0

  0

 3. E posibil ca oamenii sa fi constientizat pericolul in care se aflau dupa ce mass-media si bloggeri au tras semnale de alarma.

  0

  0

 4. #5

  Chirtoaca a avut noroc de sustinerea celorlalte partide democratice AIE ceea ce de la inceput trebuia sa fie asa.

  0

  0

 5. Wow, dar cum de articolul cu Igor a avut comentarii asa de multe si efervescente iar acuma ca a iesit „cine trebe”, romanii nu se inghesuie cu felicitarile? Ma bag si eu in seama: felicitari, moldoveni! :)

  0

  0

 6. există! primul lucru ce l-am făcut, mi-am trezit femeia și am dus-o la vot (eu nu am viză de reședință). comuniștilor le rămâne doar s-o sugă, în rest să le se ofilească pulele ;)

  0

  0

 7. Sa nu fi dres borsul cu mirodenii chinezesti. Tare ma tem de niste rotunjiri in marja de horoare. Zâc!

  0

  0

 8. se vede ca inca sunt nostagici comunismului

  0

  0

 9. @culae, stai pi buși șî șii calm ;)

  0

  0

Citește și...

Din păcate, va fi un sezon greu. Cel ce administrează balta Nana s-a dovedit a fi un jeg uman, la Solacolu prinzi loc din an în paște…Greu, o să fie greu, până găsim o băltoacă mai aproape, cu umbră, pontoane foișor, grătar, poate și piscină, cine știe. Oricum, declar deschis sezonul de pescuit […]

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]