A murit Vintila Corbul

Acum am aflat, desigur de la zoso, si mi s-a chircit inima putin…
De cand am invatat sa citesc, cartile sale m-au insotit an de an.
Cenu?? ?i orhidee la New York, Dinastia Sunderland – Beauclair, Uragan asupra Europei, Asediul Romei 1527 sunt doar cateva din cartile pe care le-am facut franjuri de cat le-am citit. Tin minte ca citeam Dinastia Sunderland-Beauclair la munca, in masina, pe strada chiar.
Si cand te gandesti ca mai acum o luna comentam cu blegoo pe messenger ca astia de la Adevarul vand prea scump colectia sa de carti.
Odihneste-te in pace…

4 comentarii

 1. 91 de ani.
  Multi nu traiesc nici jumate` sau nu fac nici un sfert.

  0

 2. R.I.P …. Odihneasca-se in Pace…
  si asa se mai duce un mare roman , ramanem noi prapaditi

  0

 3. Si barbata-miu viseaza la colectia aia… E ceva sa ai operele complete la un cititor preferat pe care l-ai citi peste tot… doar ca asta e, sunt mult prea scumpe cu pretextul EDITIEI DE LUX.

  Ma bucur totusi ca autorul a apucat sa vada lansarea operelor sale complete… si ca a fugit din tara cand a avut sansa ca sa reuseasca sa scrie in pace si liniste si sa ajunga la onorabila varsta de 91 de ani. ( oricum niciodata nu esti pregatit pt o veste din asta, chit ca stii ca persoana are o varsta inaintata..)

  0

 4. Avea deja o varsta, dar pana la urma nu varsta conteaza acum. Conteaza omul care a lasat ceva in spate, a realizat ceva si cu siguranta se va mai vorbi despre el multa vreme de acum inainte..

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]