A murit Vintila Corbul

Acum am aflat, desigur de la zoso, si mi s-a chircit inima putin…
De cand am invatat sa citesc, cartile sale m-au insotit an de an.
Cenu?? ?i orhidee la New York, Dinastia Sunderland – Beauclair, Uragan asupra Europei, Asediul Romei 1527 sunt doar cateva din cartile pe care le-am facut franjuri de cat le-am citit. Tin minte ca citeam Dinastia Sunderland-Beauclair la munca, in masina, pe strada chiar.
Si cand te gandesti ca mai acum o luna comentam cu blegoo pe messenger ca astia de la Adevarul vand prea scump colectia sa de carti.
Odihneste-te in pace…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

 1. 91 de ani.
  Multi nu traiesc nici jumate` sau nu fac nici un sfert.

  Thumb up 0
 2. R.I.P …. Odihneasca-se in Pace…
  si asa se mai duce un mare roman , ramanem noi prapaditi

  Thumb up 0
 3. Si barbata-miu viseaza la colectia aia… E ceva sa ai operele complete la un cititor preferat pe care l-ai citi peste tot… doar ca asta e, sunt mult prea scumpe cu pretextul EDITIEI DE LUX.

  Ma bucur totusi ca autorul a apucat sa vada lansarea operelor sale complete… si ca a fugit din tara cand a avut sansa ca sa reuseasca sa scrie in pace si liniste si sa ajunga la onorabila varsta de 91 de ani. ( oricum niciodata nu esti pregatit pt o veste din asta, chit ca stii ca persoana are o varsta inaintata..)

  Thumb up 0
 4. Avea deja o varsta, dar pana la urma nu varsta conteaza acum. Conteaza omul care a lasat ceva in spate, a realizat ceva si cu siguranta se va mai vorbi despre el multa vreme de acum inainte..

  Thumb up 0