a1.ro descarcă produse piratate?

Titlu de mare angajament pe a1.ro: Kirsten Dunst, cu sfarcurile la vedere in „Melancholia. Ce să zic, mie tipa mi se pare ștearsă într-un mod foarte intens, dar nu te bagi în gustul omului. La urma urmei, un sfârc vinde oricunde, chiar și pe situl unei televiziuni serioase.

Problema este fotografia ce însoțește articolul cu sfârcurile lui Kirsten Dunst. Observați blurarea de sus? Acela este timerul de pe DVD SCREENERUL de la Melancholia, ieșit ieri pe torente, timer șters cu unealta blur din Photoshop. Adică cineva de la antene a auzit că e rost de o țâțică mică, nu a găsit nimic la căutarea clasică de documentare de pe google, așa că a descărcat filmul de pe torente și a făcut un print screen.

Păi așa se face treaba, domnilor anteniști? Furăm materiale fără drept de copyright, după care le punem pe site, în scopul obținerii de foloase materiale?
Nț, nț…

Mulțumesc veverița_bc

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. veveritza stie 🙂

  Thumb up 0
 2. sau poate ei au primit screenerul si l-au dat pe piratebay 🙂

  Thumb up 0
 3. Eh si tu acum… au dat din greseala cu guma. :))

  Thumb up 0
 4. Sigur a fost trimis de un cititor anonim pe adresa redactiei :)))

  Thumb up 0
 5. chestia e ca nici Photoshop nu stiu :))

  Thumb up 0
 6. Unealta ar fi trebuit sa fie stamp-ul, cu bluru iti ies ochii pana rezolvi. Dar profi care a facut-o a dat doar cu brush-ul

  Thumb up 0
 7. Drept de copyright?

  Thumb up 0
 8. Copyrightul nu are de a face cu sursa continutului fizic.

  De exemplu, radiourile au intelegeri (contracte) cu casele de discuri pentru tot ce au respectivii in portofoliu. Se intampla insa cateodata sa nu aiba vreo melodie in baza de date fizica, adica „in calculator”. Eh, atunci pun mana pe ODC si zbang download. Procedura nu se incadreaza la piratare.

  Nu zic ca asta e cazul aici si ca Antena are drepturi de difuzare pentru respectivul material.

  Thumb up 0
 9. intre timp au pus link catre siteul sursa cica 🙂
  se pare ca si altii mai mari de afara fura la fel de mult

  http://egotastic.com/2011/09/kirsten-dunst-mo-better-boobs-in-melancholia/

  Thumb up 0
 10. Stearsa, dar are tzatze misto. Mie mi s-a parut dragutzica

  Thumb up 0
 11. e mai conteaza un watermark in plus 🙂 daca se vede tzatzica :*

  Thumb up 0
 12. Si eu am vazut niste oameni care la doua zile dupa ce apar ultimele dvdripuri pe TPB se apuca de facut critica cinematografica pe bloguri…

  Thumb up 0
 13. Te mai mira asa ceva?Poti fura tot in ziua de azi si de piratat la fel.Doar suntem rromani(cum zici tu) si ne permitem

  Thumb up 0
 14. deja ajungem la un moment dat la nivelul acestor portaluri si nu cred c-ar trebui sa ne mai miram de astfel de trucuri, insa, o sa merg sa citesc stirea originala. Sunt curios ce-au scos din toata poza aia, si pe langa asta poate vor sa aiba acelasi succes ca Bomba cu pozele lui Scarlett Johansson goala pentru care, ulterior FBI-ul a intervenit sa le scoata dupa tot internetul.
  Iar 2..parca vad ca te ia si pe tine Mircea Badea la impins vagoane ca te iei de „antene”..desi n-ar fi un lucru rau.

  Thumb up 0
 15. La urma urmelor un furt de la alt furt… pierde numărătoarea și se estompează efectul. N-ai cum să acuzi un om de furt care a furat de la altul ce a furat la rândul lui. Deci sfârcurile, ochiul fericirii cum le mai zic obse/posedații de cărnica sexului frumos, VINDE. Și cum sexul vinde mai ales când e vorba de o starletă cunoscută, se pune pe sticlă sau în can can/libertatea pe hârtie și am adunat audiența/cititorii. Pac-pac!

  Thumb up 0