Abureala Star Trek

Cum naiba pot aia sa ma faca sa cred ca in orice misiune de cercetare, cu grad mare de risc, primul care pleaca e capitanul de vas.
C’mon….

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. Picard nu e basescu!
  Desi seamana. 😆

  Thumb up 0
 2. Sau ca sunetele se propaga in spatiu…

  Thumb up 0
 3. Tu de care Star Trek zici ca in TNG se pune foarte clar accentul pe faptul ca Riker nu il lasa pe Picard sa mearga in „away team” decat in situatii speciale sau cand nu exista riscuri. Am vazut toate 7 seriile de o luna asa ca stiu ce vorbesc. Chiar nu prea ai dreptate.

  Thumb up 0
 4. Ala care e pe AXN.

  Thumb up 0
 5. probabil s`au gandit ca, capitanul da un exemplu de curaj si inconstienta si daca moare probabil secundul e la fel de bun ca el.

  Thumb up 0
 6. contravine oricaror reguli de tactica militara. in felul asta, la razboi, primii ar trebui sa fie generalii, sa dea exemplu de curaj si pasiune.
  caugh bullshit caugh

  Thumb up 0
 7. am mai scris si ieri si aici si la roma.. dar repet.. bart are dreptate, se specifica f clar ca nu are voie, dar o face desori cand „destinul umanitatii” ajunge sa primeze peste ala al unei singure navete spatiale si cand „skill-urile lui sunt absolut indispensabile si el nu poate fi inlocuit cu nimeni altul in cadrul expedetiei, rolul lui fiind unic.. bla bla
  … sunt multe chestii daca vrem sa fim chibiti cu un film sf vechi, multe, multe neconcordante… dar pana la urma toti il revedem ca e un film simpatic cu toate micile lui defecte si Picard, asa sucit e un personaj f bine realizat.

  Thumb up 0
 8. Star Trek are multe neconcordante, din motive comerciale desigur, dar cum spunea Wiliam Shatner „ST a schimbat totul”, urmarirea serielelor are ca si consecint evolutia spirituala a celui care le urmareste (efect contrar la urmairea meciurilor de fotbal)

  Thumb up 0