26 comentarii

 1. Ce retarzi… Il retin pt o poza, si nu-s in stare sa-l vada ca-i filmeaza in continuare.

  Thumb up 0
 2. Acum ii inteleg pe americanii care au fost abordati ilegal de un politist si au cerut sa ia imediat legatura cu avocatul. Din pacate pe la noi e un lucru rar si scump sa-ti permiti asa ceva.

  Thumb up 0
 3. #4

  asa UAMENI asa Tzara… RRomaneles te iubesc, cum zice o televiune de pe la noi…

  Thumb up 0
 4. Pariez ca si astia sint bagati pina in git in magareli cu permise sau spagi…. Altfel nu ar fi asa de stresati pentru un rahat de poza….

  Thumb up 0
 5. Art. 272. – Retinerea sau distrugerea de înscrisuri

  Retinerea sau distrugerea unui înscris emis de un organ de urmarire penala, de o instanta de judecata sau de un alt organ de jurisdictie, ori împiedicarea în orice mod ca un înscris destinat unuia dintre organele sus-aratate sa ajunga la acesta, când astfel de înscrisuri sunt necesare solutionarii unei cauze, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

  Acesta este articolul la care face referire nenea cap de creta in sfarsitul filmarii. Cam pentru asta cica il retine ! :))

  Thumb up 0
 6. astia din tgv. asa sunt ei de fel, zelosi. acum cativa ani, in preajma sarbatorilor, erau opriti pe bulevard, in mijlocul drumului. o prietena a inceput sa rada cand i-a vazut si le-a facut o poza. imediat au iesit din masina si s-au nervozat si aproape ca ar fi pornit dupa noi, dar eram intr-un grup mai mare de roackeri. s-au rezumat sa strige ca or sa ne ia aparatul si or sa ne dea amenda, dar n-am mai stat sa-i ascultam.

  Thumb up 0
 7. #8

  Imi place la nebunie cum tipul ii pune in incurcatura pe militieni. C-o fi, c-o pati, tipul nu se lasa si gata.:) Nice job

  Thumb up 0
 8. #9

  Penibili ! ca de altfel majoritatea politistilor romani.

  Thumb up 0
 9. Unde tre sa fie zelosi nu sunt, si unde nu tre sunt ffffoarte zelosi, interesant:)), de fapt, cine sunt ei?Ei reprezinta legea, dar aceasta nu inseamna ca si respecta legea, pt ca nu haina te face sa fi cine esti ci calitatile pe care le ai la baza.

  Thumb up 0
 10. sunt si eu din targoviste.. politia de aici este cam „dreapta” cu toata lumea..
  m-au „saltat” si pe mine pentru ca am fost sa imi iau prietena de la scoala, pe motivul ca nu am voie sa stationez in preajma scolii ( eram pe trotuarul de peste drum in fata unui bloc) si asa m-au amenintat ca ma amendeaza daca mai trec pe acolo, si s-au obisnuit cu mine prin preajma :)) chiar sunt curios ce poate sa imi faca

  Thumb up 0
 11. Râdem glumim, dar omul s-a ales cu dosar penal. Ceea ce mi se pare incredibil.
  Tare aș vrea să-i văd morți pe polițiștii în cauză.

  Thumb up 0
 12. ca o coicidenta , am postat azi un articol despre politia rutiera romana si tampeniile pe care le fac , si nu sunt putine din pacate

  Thumb up 0
 13. just tought you should now . Pentru „refuz de legitimare” nu se intocmeste dosar penal sub nici o forma. se da sanctiune contraventionala pe Leea 61/1991 , intre 100-500 lei parca

  Thumb up 0
 14. #15

  Mai Arhi mai o sa faci carare la cantina de la Ikea. Tu si cu corporatistii din Baneasa.

  Thumb up 0
 15. Astept comentariile alea cu „nu generaliza, nu toti politistii sunt asa”.

  Gresit! toti sunt niste analfabeti intrati pe spaga care au impresia ca uniforma aia fosforescenta (sau nu, ca mai sunt si mu**tii aia in civil care prind copii de 14 ani in scara blocului cand postesc un joint) le da statutul de zeitate!

  UE Politia Romana… cum urlau la un moment dat niste suporteri „asasini, gabori asasini!”

  Thumb up 0
 16. Traiasca rromania si politia care ne „protejeaza”

  Thumb up 0
 17. probabil un dosar or sa ne faca la toti ca-i barfim pe net, inclusiv mie pentru asta: http://www.zoonapolitikon.ro/?p=148

  dar ia vedeti voi ce comenteaza un politist referitor la articolul despre abuzul asta. Asta daca imi da voie Arhi sa mai inca un link aici 🙂
  http://stiri.acasa.ro/articole/social/Abuz-flagrant-al-Politiei-Romane

  Thumb up 0
 18. foarte bine i`au facut

  Thumb up 0
 19. aoleu ce repede se distribuie toata treaba…de la unu la altu ca pe femei…

  Thumb up 0
 20. live la irealitatea

  Thumb up 0
 21. #22

  UMFLATULEEEEEE…..NU EXISTA DOSAR PENAL PT REFUZ DE LEGITIMARE…INVATA IN MM LEGEA SI APOI SCRIE

  Thumb up 0
 22. Asa cum am mai scris si eu (Cu politia dupa mine) singura sansa sa-i oprim este sa filmam continuu. Nu-mi inchipuiam ca realitatea imi va da dreptate asa curand.
  Cred ca o campanie sustinuta l-ar putea ajuta pe cel batjocorit.
  Se baga cineva?

  Thumb up 0
 23. pai politistii astia stiu sa faca altceva decat – sa stea cu radarul, sa pandeasca la trecere de pietoni, etc. – cand de fapt ar trebui sa faca altceva.

  Thumb up 0