6 comentarii

 1. #1

  Da, pai era prea frumos sa fie adevarat. Acum imi pun folia de aluminiu pe cap si spun ca probabil protestul asta e pentru a convinge oamenii ca fac ceva util fara a iesi efectiv in strada. Stai degeaba 15 minute, mai dai un share pe Facebook si gata, a trecut protestul, te-ai incarcat cu energie ca ai fost iar impotriva sistemului, inapoi la viata obisnuita.

  0

  • #2
   Arhi

   remarca, te rog, ca ministrul transporturilor a anuntat ca se schimba procedura de licitatie la autostrazi. plus sustinerea varanului. si, ce e mai important, niciun cuvant antipsd:)

 2. #3

  Mda, o sa ma duc acasa sa plang in fata oglinzii pentru ca Varanu’ sprijina miscarea asta…

  0

 3. #4

  cum si-a vindecat varanul instantaneu diareea scriitoriceasca la iesirea din parnaie!

  0

  • #5
   Arhi

   a epuizat tot ce era important de spus

  • #6

   tot ce a scris varanul interesant se pastreaza in arhivele cnsas!

   0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]