3 comentarii

 1. #1

  are sani faini, ar fi pacat sa se piarda sub pietre

 2. #2

  Unul din motivele pentru care abia aștept (deși știu că va mai dura, că nu e fezabil încă, sau că de fapt nu e green, bla bla) trecerea la mașini electrice e să văd ce-o să facă saudiții când se duc banii de petrol. Nu de tot, că știu că tot o să avem nevoie la altele, dar ei tremurau pe ei și acum ceva ani când scăzuse barilul la 50, așa de dependenți erau de petrol. Erau gata să pună aramco pe bursă.

  Cred că li se trage un pic și de la prea mult timp liber toată obsesia asta cu strictețe a islamului. Când ești finanțat de stat și n-ai ce face toată ziua doar să te plimbi de la o moschee la alta, îți vin idei de superioritate. Mai ți se dă și un pic de autoritate, s-a completat rețeta.

  Și la noi la moaște și prostii din astea ritualice văd că în general 90% sunt pensionari care și-așa n-au ce face acasă.

 3. 2 chestii:

  1) Bravo fetei asteia, tot respectul pt cei ca ea care au coloana vertebrala! Cu refugiati ca fatuca asta is de-acord forever-and-ever, iar Canada n-are decat de castigat cu asa noi-veniti.

  2) Faza asta e un exemplu pt puterea internetului si social-media! :) Pt ca vestea s-a raspandit asa repede si a obtinut asa multi sustinatori, a trebuit sa se trezeasca si ONU + restul. Inainte, ambasade si ministere ar fi frecat menta la infinit cu ‘adrese’ si ‘interpelari’. Acum s-a rezolvat un-doi.

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]