3 comentarii

 1. #1

  are sani faini, ar fi pacat sa se piarda sub pietre

  0

  0

 2. #2

  Unul din motivele pentru care abia aștept (deși știu că va mai dura, că nu e fezabil încă, sau că de fapt nu e green, bla bla) trecerea la mașini electrice e să văd ce-o să facă saudiții când se duc banii de petrol. Nu de tot, că știu că tot o să avem nevoie la altele, dar ei tremurau pe ei și acum ceva ani când scăzuse barilul la 50, așa de dependenți erau de petrol. Erau gata să pună aramco pe bursă.

  Cred că li se trage un pic și de la prea mult timp liber toată obsesia asta cu strictețe a islamului. Când ești finanțat de stat și n-ai ce face toată ziua doar să te plimbi de la o moschee la alta, îți vin idei de superioritate. Mai ți se dă și un pic de autoritate, s-a completat rețeta.

  Și la noi la moaște și prostii din astea ritualice văd că în general 90% sunt pensionari care și-așa n-au ce face acasă.

  0

  0

 3. 2 chestii:

  1) Bravo fetei asteia, tot respectul pt cei ca ea care au coloana vertebrala! Cu refugiati ca fatuca asta is de-acord forever-and-ever, iar Canada n-are decat de castigat cu asa noi-veniti.

  2) Faza asta e un exemplu pt puterea internetului si social-media! :) Pt ca vestea s-a raspandit asa repede si a obtinut asa multi sustinatori, a trebuit sa se trezeasca si ONU + restul. Inainte, ambasade si ministere ar fi frecat menta la infinit cu ‘adrese’ si ‘interpelari’. Acum s-a rezolvat un-doi.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]