3 comentarii

 1. #1

  are sani faini, ar fi pacat sa se piarda sub pietre

  0

 2. #2

  Unul din motivele pentru care abia aștept (deși știu că va mai dura, că nu e fezabil încă, sau că de fapt nu e green, bla bla) trecerea la mașini electrice e să văd ce-o să facă saudiții când se duc banii de petrol. Nu de tot, că știu că tot o să avem nevoie la altele, dar ei tremurau pe ei și acum ceva ani când scăzuse barilul la 50, așa de dependenți erau de petrol. Erau gata să pună aramco pe bursă.

  Cred că li se trage un pic și de la prea mult timp liber toată obsesia asta cu strictețe a islamului. Când ești finanțat de stat și n-ai ce face toată ziua doar să te plimbi de la o moschee la alta, îți vin idei de superioritate. Mai ți se dă și un pic de autoritate, s-a completat rețeta.

  Și la noi la moaște și prostii din astea ritualice văd că în general 90% sunt pensionari care și-așa n-au ce face acasă.

  0

 3. #3

  2 chestii:

  1) Bravo fetei asteia, tot respectul pt cei ca ea care au coloana vertebrala! Cu refugiati ca fatuca asta is de-acord forever-and-ever, iar Canada n-are decat de castigat cu asa noi-veniti.

  2) Faza asta e un exemplu pt puterea internetului si social-media! 🙂 Pt ca vestea s-a raspandit asa repede si a obtinut asa multi sustinatori, a trebuit sa se trezeasca si ONU + restul. Inainte, ambasade si ministere ar fi frecat menta la infinit cu ‘adrese’ si ‘interpelari’. Acum s-a rezolvat un-doi.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]