Acel moment în care pirateria câștigă

hbo

Știți când îți dai seama că pirateria a modificat în cel mai profund mod regulile pieței? Atunci când posesorii de drepturi de licențiere se adaptează la piraterie și îi folosesc metodele. Serios, pe hbo.ro avem în descriere chestii cu Urmărește seriale online subtitrat? Pentru o secundă m-am simțit pe vplay și cred că nici acolo. Și dacă credeți că e o greșeală, în sursa paginii apare formularea de 9 ori. NOUĂ ori.

sursa hbo

Bine, e de râs, ca e clar făcut de un băiat care a auzit el că dacă pui de multe ori același cuvânt, eventual cu bold, te indexează google bine. Dar rămâne ideea că un posesor de licență se adaptează vremurilor și înțelege că regulile jocului s-au schimbat puțin.

Mâine poimâine o să auzim că totuși am dreptul să arăt un film și prietenilor mei, dacă l-am închiriat, nu trebuie să îl văd doar eu, închis în cameră și cu ușa blocată. Sau, doamne ferește, o să pot asculta muzică și altfel decât la căști, să nu se creadă că cei din jurul meu ascultă muzică fără a avea acest drept.

Funny shits.

17 comentarii

 1. #1

  a uitat să facă un div cu atribuții hidden unde să înghesuie toate titlurile de filme precedate de cuvântul download
  ce nepriceput!

  0

  • download / subtitrat / online si uite cum dispare f.l.list :))

   0

 2. #3

  Eu as pune opțiunea de Download a subtitrării separat. Pentru un plus de savoare

  0

 3. #4

  Daca e s-o luam asa, in curand vom arata cu deshtu dealerii de masini care dau km inapoi. Ocazie!! Dacia Logan cu -25000km.

  0

 4. #5

  Zice ceva de Avocatul 31?

  0

  • #6

   Eu cred că avocatu31 e Irina Nistor când are chef s-o ardă pă ilegale

   0

  • #7

   Eu cred ca ea e veverita_bc

   0

  • Astia cu pseudonime care subtitreaza filme iau si bani? Daca da, e pe pile? Pt ca suntem multi care ne-am pricepe. Io am facut o traducere in romana a unor sub-uri in engleza la un episod dintr-un serial (pt taica-mio) si am facut-o f bine si f rapid.

   0

 5. Eu cred ca vor sa se diferentieze de Netflix, despre care se stie ca nu e subtitrat. In romana.
  Astept reclame la DigiPlay si Voyo pe acelasi stil. :)

  0

 6. #10

  cand sunt plictisit rau si vreau doar un 1 episod pe fuga, exact asa dau in gugal.

  black books online subtitrat

  0

 7. Of of.

  1st, pentru un serviciu platit ar fi de kko sa nu aiba subtitrare pentru orice material.
  2nd, majoritatea site-urilor cu materiale video piratate se mandresc cu filme subtitrate – romanul devine tot mai lenes si are nevoie de subtitrare.

  0

 8. #12

  cand va fi netflix.ro, atunci va putea sa se diferentieze astfel. momentan e doar google spam

 9. #13

  Gluma gluma, dar https://goo.gl/a5aHJw

  0

 10. #14

  Romanii care toti stiu engleza sa pling ca filmele nu sint subtitrate….

  0

 11. #15

  mihaita, da-ti-ar ‘mniezo numa filme de actiune sau cu limbaj de speciitate turnate in irlanda de nord….

  0

 12. Sau in Scotia, sa te trezesti ca ba e engleza scotiana, ba e deja scots.
  Asta nu tine de lene…nu stie atata lume engleza, nu sunt atat de multi romani tineri si cultivati pe cat ai avea impresia :)

  0

 13. pai normal ca romanul are nevoie de subitrare ca nu stie limbi straine (nici vechiul presedinte nu le avea si nici crin).

  0

Citește și...

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.

Un gest extraordinar de mișto făcut de membrii USR, care au decis, cu majoritate covârșitoare, că Nicușor Dan trebuie să fie candidatul lor pentru alegerile locale. Și asta arată că membrii reali, nu cei de la sediu, sunt mult mai cu picioarele pe pământ decât conducerea și înțeleg că Dan are mult mai […]

Am fost ieri la HardRock Cafe, in Herastrau, dupa un mers prin trafic de imi venea sa ma impusc, pentru ca am auzit ca au burgeri buni. Si da, sunt buni. Exceptand chifla aia cu varf lucios, pe care eu nu o mananc pentru ca mi-e sila, in rest, foarte bun. S-au mancat […]