Acest freudian slip tăricenist

„În cei aproape 30 de ani de când sunt în politică, am fost, pe rând, deputat, ministru, prim ministru, președinte al senatului și nu am făcut niciodată vreo faptă legală”

Ai dreptate, ai băgat taxa auto pe când dețineai Citroen în românia, ai vândut insula șerpilor înainte de a o deține, ai făcut numai mizerii, plus ai obținut mai puține procente decât neveste.

Dacă mai voiați vreo dovadă că, la alegeri, nu ați câștigat nimic și că hidra din vârful statului e la locul ei, la fel de puternică, iată, îl aveți pe vibratorul ăsta uman, liber și neurmăribil de lege.

5 comentarii

 1. #1

  E o victima

  0

 2. #3

  dancilisme

  1

 3. #4
  Anton

  E bine. E foarte bine. Sa continue sa ne dea flegme d-astea, sa ramana la guvernare, ca mai sunt 3 runde de alegeri, mai mor 200.000 de pensionari votanti pesedisti intre timp, mai creste inflatia si il loveste pana la urma si pe nea Sile de la tara, etc.
  Pot cobori spre 15% lejer.

  2

 4. #5

  :)))
  asta vrea si el un hashtag doar al lui
  #muietariceanu

  0

Citește și...

Alaltăieri a fost ceva circus cu OPC, care a găsit bacterii coliforme (rahat, mai exact) în gheața din niște magazine, magazinele fac gheață cu apă de la robinet, bag mâna în foc că apa de la robinet e de vină, anyway, distracție pentru cei de acolo. Problema mea e alta. Vă rog […]

Scris de Joyanna Am citeva prietene, cam cite degete la o mina, cistigate ca beneficiu o data cu venirea plodului . Sintem diferite, virste si gusturi diverse dar ne intilnim la cafea, dimineata, dupa ce lasam copiii la scoala. Ne incarcam una pe alta cu energie pozitiva, prin simpla povestire a experientelor noastre. […]