Acest freudian slip tăricenist

„În cei aproape 30 de ani de când sunt în politică, am fost, pe rând, deputat, ministru, prim ministru, președinte al senatului și nu am făcut niciodată vreo faptă legală”

Ai dreptate, ai băgat taxa auto pe când dețineai Citroen în românia, ai vândut insula șerpilor înainte de a o deține, ai făcut numai mizerii, plus ai obținut mai puține procente decât neveste.

Dacă mai voiați vreo dovadă că, la alegeri, nu ați câștigat nimic și că hidra din vârful statului e la locul ei, la fel de puternică, iată, îl aveți pe vibratorul ăsta uman, liber și neurmăribil de lege.

5 comentarii

 1. #1

  E o victima

  0

 2. #3

  dancilisme

  1

 3. #4
  Anton

  E bine. E foarte bine. Sa continue sa ne dea flegme d-astea, sa ramana la guvernare, ca mai sunt 3 runde de alegeri, mai mor 200.000 de pensionari votanti pesedisti intre timp, mai creste inflatia si il loveste pana la urma si pe nea Sile de la tara, etc.
  Pot cobori spre 15% lejer.

  2

 4. #5

  :)))
  asta vrea si el un hashtag doar al lui
  #muietariceanu

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]