Acest freudian slip tăricenist

„În cei aproape 30 de ani de când sunt în politică, am fost, pe rând, deputat, ministru, prim ministru, președinte al senatului și nu am făcut niciodată vreo faptă legală”

Ai dreptate, ai băgat taxa auto pe când dețineai Citroen în românia, ai vândut insula șerpilor înainte de a o deține, ai făcut numai mizerii, plus ai obținut mai puține procente decât neveste.

Dacă mai voiați vreo dovadă că, la alegeri, nu ați câștigat nimic și că hidra din vârful statului e la locul ei, la fel de puternică, iată, îl aveți pe vibratorul ăsta uman, liber și neurmăribil de lege.

5 comentarii

 1. #1

  E o victima

  0

 2. #3

  dancilisme

  1

 3. #4
  Anton

  E bine. E foarte bine. Sa continue sa ne dea flegme d-astea, sa ramana la guvernare, ca mai sunt 3 runde de alegeri, mai mor 200.000 de pensionari votanti pesedisti intre timp, mai creste inflatia si il loveste pana la urma si pe nea Sile de la tara, etc.
  Pot cobori spre 15% lejer.

  2

 4. #5

  :)))
  asta vrea si el un hashtag doar al lui
  #muietariceanu

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]