38 comentarii

 1. #1

  suntem peste tot acasa :)))

  0

 2. #2

  eu pe live nu am auzit asta.

  0

 3. #7

  zici ca e ilie nastase

  0

 4. #9

  Razboi psihologic „a la roumaine”.

  0

 5. englezii foarte fair play….

  0

 6. #11

  L-au scapat pe dom’ general, totusi?

  0

 7. Clipul e fake. „Soundtrack-ul” original: https://www.youtube.com/watch?v=U9JksvF_18s

  0

 8. #15

  eu sunt la lucru si nu am casti. ce a zis?

  0

  • #16

   Nimic. Doar un pamflet.

   0

  • #17

   charles bronson – tocmai ii spunea cam cata carne baga in frigiderele de la alimentara si ca mama cuiva poate sa se duca sa o incarce pe toata, ca sa hraneasca toata familia si rudele adormite si neadormite

   0

 9. #18

  Hai, boss, ori trollezi, ori ai muscat-o
  https://youtu.be/YhrkfDzeLdI

  0

 10. #21

  Konta are un „talent” deosebit de a trage de timp pe serviciul ei, arbitrul nu i a spus nimic niciodata, Simona pierdea mereu pe serviciul englezoaicei. Cat despre strigatele de la final, s au auzit f bine pe transmisiunea live, este inadmisibil asa ceva la un turneu de tenis. Bineinteles, arbitrul s a facut ca nu le aude. La fel cum nu a „vazut” nici mingile alea date afara de englezoaica pe care le a vazut Simona. Per total, Simona a jucat mai bine. Avantajul Johannei ca a avut tot publicul de partea ei.

  0

  • #22

   Si si-a dorit mai mult victoria.
   Mingea e rotunda.

   0

  • a jucat bine konta. A folosit cele 5% la fix

   0

  • #24

   Konta 48 Winners 26 Halep
   36 Unforced Errors 9
   8 Max Points In Row 6
   68% (75/111) Service Points Won 66% (76/115)
   34% (39/115) Return Points Won 32% (36/111)
   50% (114/226) Total Points Won 50% (112/226)
   Dar, a jucat mai bine Halep decât Konta.
   Ăsta-i nene avantajul suprem în tenis, ce antrenamente, mentalitate și schimbat tactica de joc. Avantajul publicului. Câte Wimbledoane a reușit să câștige Henman cu avantajul ăsta?

   0

  • #25

   @Andrei: nu stiu de Tim, dar Andy a luat 2. Si primul a fost intr-o perioada cand avea competitie serioasa.

   0

  • #26

   Fix de aia le-a luat că l-a ajutat publicul. Faptul că era în top 10 şi avea finale înainte e irelevant. Pe logica asta francezii ar trebui să aibă din atâția jucători minim 2 finalişti an de an la Rg.

   0

 11. #27

  De fapt se aude doar strigatul uneia din public înainte sa lovească Halep. Partea cu înjurătura e luata din alt filmuleț.

  0

  • #28

   Daca lasi email-ul as vrea sa te angajez ca detectiv.Am nevoie de oameni tineri si valorosi. Ofer salariu motivant si dinamic care creste inexplicabil de 2 ori pe an si bonuri de masa

   0

 12. Da, dar e un fake mişto. Nici chinezii nu ştiu d’astea.
  Arhiboss, ai glume periculoase, bre. Cititorii au încredere în tine. Eu nu m-am uitat la meci şi puneam botul. Noroc tot cu cititorii, ca să râd la pamflet şi eu, totuşi.

  0

 13. #30

  A dat handicapata aia cu viteză…
  https://youtu.be/5oXSVpPws7A

  0

  • #31

   Mahahaha, poate citesc și eu commenturile

   0

 14. #32

  La unul din meciurile Simonei s-a auzit din tribuna incurajarea: hai, Simona, fii mai agresoare!!! Am ras, dar nu m-am prapadit.

  0

 15. #34

  @offtopic _ timesnewroman.ro/life-death/descopera-romania-13-lucruri-despre-insula-thasos

  0

 16. https://www.youtube.com/watch?v=YhrkfDzeLdI
  Aici „a dat handicapatul ăla cu viteză” pentru prima dată :D (Pe la secunda 18)

  0

 17. #36

  Ce joagar de om!
  In loc sa zici ca te-ai uitat la meci …

  0

 18. #37

  A fost o mare mizerie faptul ca nu s-a rejucat mingea. Nici macar Konta nu se astepta sa i se valideze punctul si se uita derutata la cioretul ala de Kader Nouni din scaun care se facea ca ploua ca si cum „hai ba, ca oricum castiga ce sa mai repetam pt un strigat, lasa asa”. A fost dedicatie speciala pt Nastase si in general pt cat de ironizati sunt in romanii in uk.
  Ironia maxima a fost de fapt azi pe site-ul oficial al turneului pe articolul care rezuma ziua de ieri. Sa ridici in slavi spactatorii ca stau in ploaie dupa o zi de turneu care a purtat exact amprenta strigatului ala imbecil, in loc ca tu, ca organizator, sa publici scuze eventual sanctiuni pt arbitru, asta e de fapt culmea ironiilor.
  http://www.wimbledon.com/en_GB/news/articles/2017-07-12/2017-07-12_wimbledon_around_the_world_day_9.html

  0

Citește și...

Articol scris de Major Tom, care s-a mutat odată pe Jupiter, pentru că i-a plăcut mai mult gravitația de acolo. Tigăile jos, fetelor. Știm că nu sunteți ITste și că aveți o minte genială. Ideea din spatele titlului este alta. N-am cum explica bărbaților computația cuantică fără a explica fizica cuantică. Cum să […]

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]