17 comentarii

 1. Cry for help s-ar putea sa nu fie chiar planga după ajutor

  0

 2. #4

  Macar ti-a recomandat placa de intins parul.

  0

 3. #5

  HR-ul ce zice? :))

  Pe de alta parte, se pare ca botox-ul cauzeaza probleme grave la creier: https://www.bbc.com/news/health-46921769

  0

 4. #6

  cum zice mai sus… cry for help in mod sigur insemna altceva poate si pentru faptul ca o vaga vanataie sau macar o urma rosie pe obrazul domnitei ar insemnat un metoo catastrofal pentru amaratul ala.

  0

 5. #7

  Dacă nu s-au împușcat între ei, cum se întâmpla la noi când eram m.t., tot degeaba.

  0

 6. #8

  care a făcut armata? în armată, dacă sare careva pe tine să te pune n-ai voie să-l oprești un pic cu un pumn/palmă/obiect contondent? indiferent că-i xx sau xy?

  0

  • In armata, din 2 militari unul e sef, ierarhia e stricta. Daca un superior loveste un subaltern, pleaca din premier league, adica e retrogradat. Daca un subaltern loveste un superior, face batalion disciplinar.
   Cand eram eu in armata, exista un sistem de evitare a situatiilor de genul asta cu 3 componente:
   1. Erau doar barbati.
   2. Baia era cam rara, deci nu prea voiai sa fii prea aproape de nimeni.
   3. La ghei le punea bromura in ceai.

   0

  • #10
   Arhi

   asta cu bromura e legenda urbana, in 1996 era deja la capitolul legende.

  • #11

   @arhi: radem, glumim, nu parasim blogul.

   0

 7. #12

  @Animaloo / strike / theblack: spot on.
  Domnita in calduri avea la momentul cu pricina doua “probleme” pe langa acele mancarimi: usor superioara ca grad (nu se cade sa violentezi un superior) si era si sub influenta alcoolului (deci nu poti so tufi ca te poate acuza de viol a doua zi, chiar daca ea a inceput/instigat tavaleala).

  0

  • si pe mine ma uimeste teribil faza cu sexul cu femei bete = viol. Ceva minunat

   0

  • #14

   @Animaloo: legea spune cam asa @A person consents if (s)he agrees by choice, and has the freedom and capacity to make that choice.”
   Cu alte cuvinte “If a woman has had a drink, and says after sex she did not have the choice, freedom and capacity to consent, the man can be accused of rape.”

   0

 8. #15

  me too, si io vreaaaaau

  0

 9. #17

  #metoo

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]