Acolo unde bărbații au mereu otită

Știați că la agenția de PR The Practice sunt angajate STRICT numai femei? 16 femei, mai exact. Cică la un moment dat a lucrat și un bărbat, dar a rezistat doar 2 luni. Mi se pare normal, în primul rând faci otită și în al doilea rând, vă dați seama cum e să te descurci zilnic cu PMS-ul cuiva?

Anyway, The Practice a împlinit 5 ani și am fost să le zicem La Mulți ani!

30 comentarii

 1. Este o legenda…cum ca muheres care petrec mult timp impreuna… se sincronizeaza. Asa ca hombre nu trebuie sa faca fata zilnic la un PMS, ci la 16 PMS-uri timp de 3 zile/luna. Sper ca PMS nu inseamna altceva decat cred eu… Nu ma prind insa la faza cu otita.

  0

  • @Eu: Prea multe găuri. Btw, ia citește un pic aici. S-ar putea să fie vorba despre tine :)

   0

  • #3

   La 16 gauri iti dai seama ce curent se face? Acum e clar?:)

   0

  • #4

   E de la curent mah! Trust me, la birou suntem 3 barbati si 28 femei. :)

   0

  • @marcian….in ca 2 gauri angajate si agentia aia o sa aiba o gramada de multinationale ca si clienti…..vin menejerii la teren de golf.

   0

  • Domnule Staicu… unora le place jazzul… si s-o semneze anonima. Sa fie cu pardon… ca doar nu v-am importunat cu prezenta anonima pe blogul dvs… :P

   0

 2. Dap, dar ceva ori/bene-ficii tot ai :-) … la 16 şansele cresc.

  0

 3. #8

  lucrez la birou > open space > cu 8 gagici. sunt mereu racit :D

  0

 4. #12

  la mine la munca raportul e de 3 barbati/35+ femei.
  not cool :))

  0

 5. Au lucrat si barbati, chiar mult mai mult de 2 luni. Lasa vrajeala :) La (cat) mai multi (clienti) si succese !

  0

  • Mihai Voiculescu » dude, mie asa mi-au zis fetele. sa inteleg ca ai prestat acolo?

   0

  • #15

   Prin anii 2006-2008 a mai fost cate un baiat, e adevarat era destul de efeminat :). Acum poate intre timp e un teritoriu no mans land, dar sa le intrebam pe fete ce s-ar facea ele fara suportul IT de la Leo ?, ca vorba aia, sunt o familie :) si e un lucru foarte bun. nimic, ar fi in pom, asa ca sa lasam textele de genul, fara barbati, ca succesul lor a fost, este si o sa fie si cu contributia multor barbati din Leo. Salutari M si I din Leo, Respect! :).

   0

  • #16

   [update] da, am lucrat in grupul Leo Burnett.

   0

 6. @eu: nu e doar legenda. se sincronizeaza atat de rau ca si eu, barbat intre 10 femei, dau semne… periodice o data cu ele.

  0

 7. O gașcă de vampiri (dacă mă iau după poze) :D

  0

 8. Cica merge un tip la ORL. Doctorul il intreaba care e problema. „Nevasta-mea are mereu coapsele reci”. „Si ce treaba am eu, ca-s orelist?”. „Pai am facut otita bilaterala”.

  0

 9. OMG Poza 5!! There be demons!!

  0

 10. #24

  A patra din dreapta e cea mai frumoasa-am zis!

  0

 11. Multumim pentru poze:) si pentru ca ai fost la petrecere.
  Sa stii ca NU discriminam barbatii si nu angajam STRICT femei. Asa a fost sa fie pana acum, asa a iesit…
  Dar, daca vrei sa ne trimiti CV-ul, sa stii ca e ok:). Doar ca, asa cum zici, nu stim cat ai rezista…:))

  0

 12. @Arhi > Genul de femei pe care le vedem in reviste pentru femei la rubrica „Femei de succes”?… :)

  0

 13. ok. ala din poza 2 (0262) care-si verifica telefonul, e imbracat cu pantaloni cu rahat la cur si are plete de iepurash, ala ce cauta in cuibul de femei?!

  0

 14. #28

  Hai sa ma laud si eu; am peste 1500 de colege si mi-e tare greu. Ma ajuta careva? :P

  0

 15. #29

  1. PMS-ul la femeile dintr-o comunitate strinsa se sincronizeaza, deci trebuie sa-l suporti o singura saptamana (inmultit cu 16). De baiatul care a lucrat acolo a mai auzit cineva ceva sau pur si simplu intr-o zi a disparut?
  2. Cred ca dupa o experienta de genul un barbat ar putea sa-si faca schimbare de sex fara terapie hormonala prealabila. Ar fi deja imbibat bine cu estrogen.

  0

 16. #30

  lepre

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]