În urma discuţiilor avute cu reprezentanţii ANM, care ne-au anunţat că vremea se va înrăutăţi semnificativ şi că va ninge în continuare toată săptămâna, dar că vineri vântul se va intensifica şi ninsoarea va fi mai abundenţă, am decis că, pentru siguranţa copiilor noştri, cursurile în unităţile de învăţământ de stat din Capitală să fie suspendate pentru data de 23 martie. Este o decizie responsabilă, pe care mi-o asum în calitate de primar general, din dorinţa de a nu-i expune pe copii unor fenomene meteo extreme”, susţine Gabriela Firea.

E foarte important că vita asta își asumă decizia, știind că oricum nu are cum să pățească ceva, orice. Dă bine să îți asumi, așa cum își asuma chestii și vaca cealaltă, care e prim ministru, îmi scapă numele, aia din blocul de femei cu care a făcut sex Dragnea, după care le-a adus în politică.

Știți de ce se închid școlile, nu?
Pentru că contractele lor de deszăpezire, mai precis șpăgile din ele, sunt în funcție de câți bani cheltuie, în mod real, firmele care dau șpaga. Prin urmare, indiferent de cantitatea ninsorii, utilajele nu ies pe stradă decât o singură dată, în zonele centrale. Dacă ar mai ieși o dată, banii ar fi la jumătate, logic.

Așa că blocăm în casă zeci de mii de oameni, care altfel ar fi ieșit să își ducă copiii la școli sau grădinițe și acum trebuie să își ia libere, ca să stea acasă cu copiii, nu există circulație deci nu există blocaje în trafic, duminică dăm cu lama, totul e bine, partidul și binili învinge.

Dacă sunteți curioși, căutați sumele plătite pentru deszăpezire, per sector și vedeți CONDIȚIILE pentru care sumele acelea sunt atât de mari. Șoselele trebuie să fie deszăpezite la negru, complet, inclusiv pe marginea carosabilului, indiferent de cât de mult ninge, indiferent de zona din sector.

Acum aduceți-vă aminte când v-ați văzut strada voastră periferică deszăpezită.