Da, acum avem de ce să îi lăudăm

_85943396_romania

ROmânia a bătut o țară mai slab cotată la rugby, Canada, cu 17-15, revenind de la 15-0. Orișicât, e o performanță, cea mai mare revenire la un campionat mondial, merită lăudați. În principiu, nu mă interesa și nu aș fi vrut să scriu, dar aseară, la fiecare 10 minute primeam câte un mesaj gen Ha, ce mai ai de zis acum, ai vîzut, ai văzut?

Ce să văd? Nu am văzut nimic. Cei care au priceput din articolul cu rugby că eu zic că românia e cea mai slabă sunt pur și simplu ardeleni. Pentru că eu am scris că nu e normal să ne dăm cu curul de pământ, bravo băieți, ați pierdut doar cu 40-10, senzațional. Pentru că ne pierdem ancorele din realitate.

În rest? Să fim sănătoși. Prima jumătate au fost varză, le curgea mingea printre degete. Au revenit frumos, merită aplaudați, felicitări. Asta nu înseamnă că, la următoare înfrângere, voi începe să lăcrimez Bravo, doar 60 de puncte diferență, deja intrăm în lumea mare a rugbyului.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. #1

  La pariuri erau favoriţi canadienii. Ciudat, toată lumea ştie că stejarul bate arţarul.

  • #2

   Ce țuică iese din siropul de arțar… N-am auzit nimic de ghindă.

  • ghinda iese indirect, prin slanina porcului ce-a mancat-o

  • #4

   vezibă, și când vă ziceam că slănina are ceva vigăn în ea voi nu nu și nu…

 2. Cand spui ca (,) Canada e mai slab cotata te bazezi pe… ?

  Ca uitandu-ma la statistici, nu s-ar zice:
  http://imgur.com/a/D72bO

 3. #11

  Bă fratilor, deci nu sunt rasist, nu nimic, sunt open mind, dar m-am șocat mancavas gura. Nici nu stiti ce s-a intamplat. Am aflat cu stupoare. Aici pe blog sunt si homosexuali. Si am si eu o curiozitate, fara caterinca, fara nimic, pur si simplu o intrebare- dintre comentatori, cei care comentam pe acest blog, as vrea sa știu și eu- cine dintre comentatori mai sunt homosexuali, in afară de Dani Corban și Maithun? :))

  • păi nu ştiu vere… da’ io am auzit pe nişte site-uri ortodoxe, deci de încredere, că homosexualitatea nu-i din naştere, ci se învaţă. parcă era p-aici unul care zicea c-a fost pe la pârnaie, îmi scapă numele lui, da’ clar el e acum homo!

  • #13

   Stai cuminte cumetre, că io nu-s bulangiu. La parnaie am fost sef de cameră, dormeam la 1. Da, are dreptate situ ortodox, se și invata poponăria. Io am pus o intrebare targetata, si dacă te-ai simtit asta e, nu-i o rușine dacă ești bulangiu. Uite și alți comentatori de pe blogul acesta- Dani Corban, Maithun sunt homosexuali. Ei înșiși au recunoscut.

 4. #14

  bai meciul a fost o mare porcarie pana am reusit sa inscriem. varza totala. scapau meseriasii mingea aia nenorocita intr-un mare fel. iar vlaicu sa mor de nu are un picior de plastic. cum plm sa nu poti sa dai mingea aia pana la poarta de la 40 de m? in conditiile in care pe la alte neamuri cand dau de la 50 m mingea cand trece de poarta e la jde’ m inaltime. noroc cu ultimele 30 de minute cand s-au prins romanii ca si canadienii sunt de fapt muci. all in all a fost misto ca le-am dat batuta, am ragusit si berea a fost buna. sper ca la meciul cu italia sa miste ceva dar ma indoiesc ca ii batem.

  ps. erau cativa jucatori in echipa canadei de zici ca tocmai terminasera tura de taiat copaci. + un rahan.

  • exact asta am zis si eu. Inteleg sa ratezi de la 40 de metri. nu inteleg cum plm sa nu ajunga mingea pana la buturi?

  • #16

   aa, pentru ca ploua torential?

  • #17

   @animaloo: Ploaie si vant? Din motiv de ploaie torentiala scapau si mingea.

  • al dracu vantu asta rau, nu il lasa el pe vlaicu :)
   bine macar ca la ala care a contat a bagat-o

 5. #19

  „ROmânia a bătut o țară mai slab cotată la rugby, Canada,”

  Eu nu stiam ca se jaca rugby in Canada. Adica cel care are ceva talent se duce la fotball, eventual in USA ca acolo faci banul. In rest…doar hockey dar ala nu il e mai mult afacere decit sport.

  • #20

   Hockeyul e mai mult o afacere decit sport.

   P.S. Am ramas fara cafea ….

 6. #21

  L-am vazut pe Chinezu in tribune :)