8 comentarii

 1. #1

  „Yeah, benign, be nine and a half …”
  Cre că a dat-o J în seria 6 da’ nu mai știu în ce episod.

  0

 2. „Turkleton”…
  Also, Todd ruled cu „high five”-urile lui…
  PS- am citit undeva ca Janitor nu primea niciodată scenariul, si ca absolut toate replicile lui erau improvizate… oare o fi adevarat..?!
  PS2 – offtopic, ai văzut „shot caller”? E din 2017, dar eu de-abia acum l-am văzut. Mi s-a părut cel mai bun film pe care l-am văzut în ultimii ani. Arunca o geană dacă nu l-ai văzut deja, mie mi-a plăcut mult.

  0

 3. #3

  Cetin, scuze de offtopic, aș vrea să te întreb: intre Anglia și Germania pe care ai alege-o pentru a emigra și să te stabilești, eventual, acolo și de ce?
  Ai altă țară preferată pentru așa ceva? Care și de ce?
  Mulțumesc mult!

  0

  • in germania nu m-as mai intoarce, overall nu e o tara friendly, daca nu cunosti limba. anglia sau spania.

  • #5

   Și dacă înveți limba bine, e o țară friendly Germania sau tot nu e bine?
   Mulțumesc mult pentru răspuns?

   0

  • daca stii limba, este o tara extraordinara, daca vrei liniste. nimeni nu are treaba cu tine, toti sunt politicosi si draguti, joburi kklau si destul de bine platite, totul e foarte misto.

 4. #7

  nu pot sa remarc ce mult s-a dus in jos cariera lui Zach Braff dupa Scrubs. facuse Garden State, care a fost un film hipsteresc (Braff era mare hipster, a se vedea si muzica din Scrubs, am descoperit cateva formatii de acolo, The Shins, Iron & Wine etc.) dar bun si apreciat si de critica, dupa aceea a dat rateu dupa rateu, la un moment dat a cerut bani pe Kickstarter sa faca o continuare la Garden State, din care a iesit Wish I Was Here, cam ignorat de toata lumea.

  0

 5. A fost singurul serial la care la majoritatea episoadelor chiar am ras – in hohote. Practic, explodam de ras. :)

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]