8 comentarii

 1. #1

  „Yeah, benign, be nine and a half …”
  Cre că a dat-o J în seria 6 da’ nu mai știu în ce episod.

 2. „Turkleton”…
  Also, Todd ruled cu „high five”-urile lui…
  PS- am citit undeva ca Janitor nu primea niciodată scenariul, si ca absolut toate replicile lui erau improvizate… oare o fi adevarat..?!
  PS2 – offtopic, ai văzut „shot caller”? E din 2017, dar eu de-abia acum l-am văzut. Mi s-a părut cel mai bun film pe care l-am văzut în ultimii ani. Arunca o geană dacă nu l-ai văzut deja, mie mi-a plăcut mult.

 3. #3

  Cetin, scuze de offtopic, aș vrea să te întreb: intre Anglia și Germania pe care ai alege-o pentru a emigra și să te stabilești, eventual, acolo și de ce?
  Ai altă țară preferată pentru așa ceva? Care și de ce?
  Mulțumesc mult!

  • in germania nu m-as mai intoarce, overall nu e o tara friendly, daca nu cunosti limba. anglia sau spania.

  • #5

   Și dacă înveți limba bine, e o țară friendly Germania sau tot nu e bine?
   Mulțumesc mult pentru răspuns?

  • daca stii limba, este o tara extraordinara, daca vrei liniste. nimeni nu are treaba cu tine, toti sunt politicosi si draguti, joburi kklau si destul de bine platite, totul e foarte misto.

 4. #7

  nu pot sa remarc ce mult s-a dus in jos cariera lui Zach Braff dupa Scrubs. facuse Garden State, care a fost un film hipsteresc (Braff era mare hipster, a se vedea si muzica din Scrubs, am descoperit cateva formatii de acolo, The Shins, Iron & Wine etc.) dar bun si apreciat si de critica, dupa aceea a dat rateu dupa rateu, la un moment dat a cerut bani pe Kickstarter sa faca o continuare la Garden State, din care a iesit Wish I Was Here, cam ignorat de toata lumea.

 5. A fost singurul serial la care la majoritatea episoadelor chiar am ras – in hohote. Practic, explodam de ras. 🙂