Adevăratul fiu al adevăratei mame Ohmeeda, Arhidestroyer

Astăzi m-a chemat Monica, o pretină, cică hai să bei ceva și să cunoști pe indestructibila. Noh, eu am mai auzit de inviolabila, inevutabila, irefutabila și tot delul de alte bile, dar de indestructibilă nu mai auzisem, drept pentru care m-am înființat la băute și cunoaștere.

În altă ordine de idei, tot acolo l-am cunoscut pe Valahul, care e la fel de gras ca mine, dar face flotări stând în mâini și pe Oncescu, campionul mondial la skandenberg. Mai era un skandenbergian, dar cu părere de rău, am uitat cum îl cheamă.

Revenind, cei 3 erau acolo să încerce să o distrugă pe respectiva indestructibilă, care indestructibilă este o lanternă de la Varta, lanternă garantată ca indestructibilă în orice condiții.

Tipii s-au chinuit ceva să o distrugă, nu prea au reușit, dar eu cred că de fapt nu s-au chinuit prea tare. Așa că, la alegerea publicului prezent, care șușotea că ar trebui să i-o dea lui Arhi că sigur o distruge (nu știu dacă să mă simt exact flatat sau nu), am fost ales să mă ocup de distrugerea respectivei lanterne.

Revin cu încercările subsemnatului.

PS: Fetele din prima poză au mâncat fiecare în parte cam dublu față de mine. FAȚĂ DE MINE!! Și au 30 de kile cu tot cu tocuri. CUM DOAMNE, CUM??

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. A fost nebunie in ultimele zile pe twitter cu aceasta campanie.

 2. Daca nu mai urmaresti pe cine trebuie, de aia nu stiai, bre, Cetine

  • Ionut Bunescu » m-am saturat de voi, sunteti plicticosi. twitter sucks

 3. mi s-a umplut twiteru’ de indestructibila.

  daca nu reusesti cu distrusu’, paseaz-o la vaca. femeile au un talent nativ de a strica pe orice pun mana.

 4. fetele probabil fac sport

 5. Acele fete au ars caloriile repede după eveniment :-)

 6. #8

  Si eu cand aveam 30 de kile ca ele mancam precum o combina in plina campanie de seceris si acum bat suta de kile lejer. Asteapta cativa ani.

 7. Unde o gasesc pe Anca Nelersa? Pare sa aiba un blog interesant demn de citit mai atent :)

 8. Si chiar nu ai reusit sa o distrugi? :)

 9. Ar fi trebuit sa mi-o dea mie sa-i fac review…

 10. #13

  ce dracu, in sala se fac incercari de-astea?
  arunc-o din avion de la 10km inaltime, treci cu tancul peste ea, o pui sub o kila de termit si-i dai foc, o trimiti cu rover la 15km sub apa si inapoi.
  asa se incearca distrugerea. nu tentative de-astea patetice sub acoperis…

 11. Au mancat dublu cat tine pt ca probabil nu aveau nici o chiftea in stomac si aia era singura lor masa pe ziua de azi.
  Oricum bune in draci toate din poza, mie imi plac schiloadele.

 12. #18

  yeeeeyyy, new awesome pics…

 13. au mancat dublu fata de tine pentru ca vomitatul cu mancare multa se tine.

  Ceva indestructibil. Mi-ar placea sa am asa ceva. Cred ca m-ar tine chiar 2-3 zile

 14. @au fost mai multe persoane pe twitter care au tot vorbit despre aceasta campanie. Pe acest cont s-au strans o parte din impresii: https://twitter.com/#!/ThePracticeRO

 15. distractie maxima acolo, ati distrus ceva?

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]