Adevăratul fiu al adevăratei mame Ohmeeda, Arhidestroyer

Astăzi m-a chemat Monica, o pretină, cică hai să bei ceva și să cunoști pe indestructibila. Noh, eu am mai auzit de inviolabila, inevutabila, irefutabila și tot delul de alte bile, dar de indestructibilă nu mai auzisem, drept pentru care m-am înființat la băute și cunoaștere.

În altă ordine de idei, tot acolo l-am cunoscut pe Valahul, care e la fel de gras ca mine, dar face flotări stând în mâini și pe Oncescu, campionul mondial la skandenberg. Mai era un skandenbergian, dar cu părere de rău, am uitat cum îl cheamă.

Revenind, cei 3 erau acolo să încerce să o distrugă pe respectiva indestructibilă, care indestructibilă este o lanternă de la Varta, lanternă garantată ca indestructibilă în orice condiții.

Tipii s-au chinuit ceva să o distrugă, nu prea au reușit, dar eu cred că de fapt nu s-au chinuit prea tare. Așa că, la alegerea publicului prezent, care șușotea că ar trebui să i-o dea lui Arhi că sigur o distruge (nu știu dacă să mă simt exact flatat sau nu), am fost ales să mă ocup de distrugerea respectivei lanterne.

Revin cu încercările subsemnatului.

PS: Fetele din prima poză au mâncat fiecare în parte cam dublu față de mine. FAȚĂ DE MINE!! Și au 30 de kile cu tot cu tocuri. CUM DOAMNE, CUM??

21 comentarii

 1. A fost nebunie in ultimele zile pe twitter cu aceasta campanie.

  0

 2. Daca nu mai urmaresti pe cine trebuie, de aia nu stiai, bre, Cetine

  0

  • Ionut Bunescu » m-am saturat de voi, sunteti plicticosi. twitter sucks

   0

 3. mi s-a umplut twiteru’ de indestructibila.

  daca nu reusesti cu distrusu’, paseaz-o la vaca. femeile au un talent nativ de a strica pe orice pun mana.

  0

 4. fetele probabil fac sport

  0

 5. Acele fete au ars caloriile repede după eveniment :-)

  0

 6. #8

  Si eu cand aveam 30 de kile ca ele mancam precum o combina in plina campanie de seceris si acum bat suta de kile lejer. Asteapta cativa ani.

  0

 7. Unde o gasesc pe Anca Nelersa? Pare sa aiba un blog interesant demn de citit mai atent :)

  0

 8. Si chiar nu ai reusit sa o distrugi? :)

  0

 9. Ar fi trebuit sa mi-o dea mie sa-i fac review…

  0

 10. #13

  ce dracu, in sala se fac incercari de-astea?
  arunc-o din avion de la 10km inaltime, treci cu tancul peste ea, o pui sub o kila de termit si-i dai foc, o trimiti cu rover la 15km sub apa si inapoi.
  asa se incearca distrugerea. nu tentative de-astea patetice sub acoperis…

  0

 11. Au mancat dublu cat tine pt ca probabil nu aveau nici o chiftea in stomac si aia era singura lor masa pe ziua de azi.
  Oricum bune in draci toate din poza, mie imi plac schiloadele.

  0

 12. #18

  yeeeeyyy, new awesome pics…

  0

 13. au mancat dublu fata de tine pentru ca vomitatul cu mancare multa se tine.

  Ceva indestructibil. Mi-ar placea sa am asa ceva. Cred ca m-ar tine chiar 2-3 zile

  0

 14. @au fost mai multe persoane pe twitter care au tot vorbit despre aceasta campanie. Pe acest cont s-au strans o parte din impresii: https://twitter.com/#!/ThePracticeRO

  0

 15. distractie maxima acolo, ati distrus ceva?

  0

Citește și...

Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în […]

Am câteva prietene sau cunoscute din online care sunt, mai pe scurt, grase. Unele din ele s-au îngrășat după nașteri, altele, așa cum e obiceiul, după ce au întâlnit sexul regulat, au decis că nu mai e nevoie de dietă, altele care s-au îngrășat din cauza depresiei, mâncând ca să acopere o traumă. […]

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]