10 comentarii

 1. Mai tu ai pus bine linkul ala? Duce catre urarile traditionale :)

  0

 2. Bine ca nu s-a terminat anu’ inainte de modificarea Legii Salice.
  Ce frumos ar fi sa avem iar Rege, sa il cheme la Palat pe liderul PNL, CPTariceanu si sa ii ceara sa formeze noul guvern! Combatut cu pasiune de liderul socialist, MGeoana.Spre seara, Regele sa fie invitat la o receptie organizata de marele industrias DPatriciu.
  La relatiile feudale din Romania, ce lipseste e tocmai un Rege.

  0

 3. Ieii. Il punem pe Becali rege….

  0

 4. Avem rege, l-au incoronat la Costesti zilele trecute… :D

  0

 5. dani, am rezolvat:)
  traiasca regele Stanica

  0

 6. Si cine o sa fie de acord cu monarhia?

  0

 7. habar nu ai cat de usor poate fi manipulat un popor. sunt suficiente cateva iesiri in tara, o casa construita aici, o biserica acolo, un botez, o chestie, si zbang, ai monarhie.

  0

 8. Off-topic: La multi ani si multe realizari in anul ce vine !

  0

 9. da, asa…cu o ofensiva de sharm…cu un PR bun…lumea poate zice da…sunt din ce in ce mai multi care sustin(ma refer la smecherii de sus). un rege batran intr-o democratie tanara.
  cred ca Casa Regala priveste intr-o perspectiva istorica, pe termen lung. in multe tari monarhiile au revenit dupa revolutii si perioade incerte. Ei stau in asteptare si isi fac PR. Ziua, Adevarul si probabil alte ziare ii sustin. Acum, Regele are mai multi bani, si-a recuperat o parte din avere. Poate sa faca mai mult.
  pt ei si cativa din jurul lor ar fi o chestie importanta sa reveni. pentru noi, restu, nu ar fi prea mare branza.

  0

 10. exact. ei nu lucreaza de azi pe maine. astea sunt planuri pe termen lung.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]