La Adevărul situația e albastră

Nu știu care e problema la Adevărul. Din ce citesc la omul ăsta pe site, problema este, cel mai probabil, chiar adevărul, care nu coincide cu adevărul redactorului șef. Când PSD sponsorizează, adevărul trebuie să aibă aromă de teleorman.

Desigur, adevărul, ca idee, este undeva la mijloc. Sunt absolut convins că tipul de mai sus nu a fost chiar ușă de biserică și că discuția nu a fost una de tip wittgesteinian, în care, cu calm și distincție, s-au împărtășit idei.

Dar e trist și jenant că, în anul domnului 2017, angajatorii încă au impresia că sunt pe plantația părinților și angajații sunt niște sclavi care ar trebui să zică sărumâna că au primit salariul, eventual la timp.

Oricum, s-a cam terminat cu siturile de știri. Dacă nu aș avea abonamentul la news.ro, nu aș avea ce situri să citesc. Digi a ajuns un gunoi, de la aducerea lui Kosz și Turturică, din situl echidistant de știri ce era, a ajuns să publice articole cu AVERTISMENTUL MEDICILOR, CITEȘTE CE FRUCT TE VA ÎMBOLNĂVI DE CANCER. Restul, tot o apă și-un pământ.

16 comentarii

 1. #1

  Când vă ziceam că nea Mitică Dragomir a fost cel mai bun patron de presă ziceați că fac mișto…
  A venit o dată în redacție și avea un sistem de-ăsta de securitate nou, clipea de 3 ori și pac, un badigard după el:
  – Nea Mitică, maț chemat?
  – Te-am chemat pă pizda mă-tii, iar mi-ați pus microfoane la cur?

  0

  • #3
   Arhi

   prinscreenul este doar postul si e acolo in cazul in care il sterge tipul. e jurnalist, deci nu are verticalitate, asa ca nu am incredere

 2. #4

  In România nu exista presa .

  0

 3. Adevărul, Adevărul… Nu-i ziarul acela a lui Tinu-arabi și Popescu?

  0

 4. #7
 5. #8

  chiar era o sursa buna de informatii adevarul, pana acum cateva luni cand au inceput epurarile. a inceput cu tipul/tipa aia, oricum printre primii exclusi de noua conducere, care a detaliat ce se intampla. era doar o chestiune de timp pana ce au distrus ziarul. pacat. au mai ramas hotnews, biziday, poate acest news.ro despre care nu stiu mare lucru ca e pe bani – spre rusinea mea. o sa incep sa platesc, si bine ar fi sa faca asa toti care doar dau like pe facebook, altminteri nu se va putea sustine ceva de calitate.

  0

 6. #9

  Păi lumea are browser cu AdBlock, ziar in format print mai cumpără doar bunica când curăță vinete, de unde bani ?

  0

  • #10
   Arhi

   ai fi uimit sa afli ca in tara se vand ziare print bine mersi?

 7. #11

  Adevarul este orice, numai PSD-ist nu.
  Daca intri pe site o sa vezi astazi 2 articole anti-Dragnea, semmate Plesu si Doru Pop. Si niciunul elogios.

  Vinetele se curata pe Kaufland, care este ziarul cu cel mai mare tiraj din Ro. Are pagini suficiente si este adaptat perfect uzului domestic: nu iese culoarea la apa si nu se imprima pe fund daca nu apesi tare. Cand tai pe el..

  0

  • #12

   Asta cred și eu, Adevărul ne era pesedist, anul trecut n-a lovit în Cioloș, era anti-rusia, pro-usa.
   Sper sa nu capituleze în fata lui dragnea.

   0

 8. #13

  Nu prea obisnuiesc sa comentez pe bloguri dar acum am o curiozitate. Cat costa un abonament online la news dot ro? Ca pare a fi un mare secret…

  0

  • #14
   Arhi

   cateva sute de euro, depinde de ce alegi.

  • #15

   Incredibil de mare pretul pentru informare personala, credeam ca au un paywall accesibil gen 10-20 lei.

   0

  • #16
   Arhi

   nu cred ca exista informare personala, ci abonament de agentie.

Citește și...

Alaltăieri a fost ceva circus cu OPC, care a găsit bacterii coliforme (rahat, mai exact) în gheața din niște magazine, magazinele fac gheață cu apă de la robinet, bag mâna în foc că apa de la robinet e de vină, anyway, distracție pentru cei de acolo. Problema mea e alta. Vă rog […]

Scris de Joyanna Am citeva prietene, cam cite degete la o mina, cistigate ca beneficiu o data cu venirea plodului . Sintem diferite, virste si gusturi diverse dar ne intilnim la cafea, dimineata, dupa ce lasam copiii la scoala. Ne incarcam una pe alta cu energie pozitiva, prin simpla povestire a experientelor noastre. […]