Ador siturile de reduceri

Siturile de reduceri sunt motivul pentru care mă dau dimineața jos din pat. Cumpăr repede un produs cu mărețul discount zero, îl plătesc imediat, îl ridic peste câteva luni, totul pentru prosperitatea online-ului rromânesc.

Din păcate, spamul Groupon a adus și multe rebuturi prin zonă. După ce fundeal a dat-o cu oferta de iPhone cu 90% reducere, acum oferă reduceri 0%.
E bine, așteptăm cu interes oferte cu +50, doar pentru a avea dreptul de a cumpăra de la ei.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

  1. Cel mai probabil pretul de mai sus este la o oferta de turism. F***L este partener cu acea firma si le face oferta lor. Deaceea reducerea este de 0%.

  2. Tuturor ne plac lucrurile „de firma” si cat se poate de mok, din pacate acest lucru a dezvoltat un business cu caracter agresiv in promovarea acestor oferte.

  3. eh, nu fac ei calculul bine. Am primit si eu oferte de 0% care de fapt erau cam cu 30-40%

  4. Privind dincolo de marile reduceri din cupoane , nu cred ca e nimeni naiv sa creada ca in spatele acestor oferte stau case de ajutor reciproc sau mari filantropi , la fel si in magazine , am fost intr-un magazin cu 2 zile inainte de reduceri si m-am uitat bine la preturi , cand au inceput reducerile , produse cu minus 50% costau la fel ca atunci cand nu erau reduse

  5. Primesc intr-una oferte de la FunDeal. Sunt asa tristi… 🙁

  6. discount 0% e cel mai bun ;), abia astept sa cumpar si eu produse dinastea cu ditamai reducereaaa

  7. #12

    Macar nu e la fel de penibil precum reducerile din supermarketuri cu 0.01 lei. A, stai…