Adrian Păunescu nu mai are limită

de PAH

De când banii lui Sorin Ovidiu Vântu îi alimentează cu spor depozitele de osânză forte, Adrian Pănescu a început să aibă din nou păreri, după cum remarcă Gandul. Adevărul e că am avut o revolutie extrem de blândă: flegmele nu doar că nu ucid, dar mai dau și aplombul necesar renașterii din propria-ți cocină, precum scroafa feonix.

Dacă eram unguri sau sârbi, analistul Păunescu din zilele noastre n-ar fi dat lecții la televizor sau în presa scrisă, ci ar fi înnobilat masa de Crăciun în 1989.

Sursa foto

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. Buna poza, dura, dar buna. Ca astia tineri isi inchipuie „Cenaclul Flacara” ca o chestie boema…

  Thumb up 0
 2. #2

  Radu, viata e dura

  Thumb up 0
 3. #3

  si totusi craciunul…

  Thumb up 0
 4. #5

  Porcul e un animal pe care il iubim mai mult decat pe AP; si ne place; AP ne-ar ramane in gat.

  Thumb up 0
 5. #6

  daca eram unguri sau sarbi eram departe oricum. da’ serios acu’ cum or putea astia sa stea sa asculte in gura lui? si a lui vadim? da’ uite ca are si adepti destui. si inca unii tineri. cum i-a indobitocit nu inteleg

  Thumb up 0
 6. @Radu astia tineri isi inchipuie si ei ce pot pe baza povestilor noastre astia batrani, dar Cenaclul Flacara chiar a fost o „chestie” la vremea lui … nu-s fan AP dar nici n-as terfeli imaginea Cenaclului din cauza lui …

  Thumb up 0
 7. nuuuuuu, rromanii nu e rasisti …. „fiinţă căzută din căruţa cu ţigani” ….

  Thumb up 0
 8. @frm Nu-i nimic de terfelit, era un gunoi uniform.

  Thumb up 0
 9. Poza e putin cam sadica..sa zic asa! Cat despre AP, nu am ce spune, ca nu il ascult, nu il privesc, nu il urmaresc..nu ma intereseaza

  Thumb up 0
 10. Mi-ai adus aminte de porcul de Craciun cu poza asta. Criminal neinfricat!

  Thumb up 0
 11. Dedic poza pt tot guvernu si pt toti „smecherii „

  Thumb up 0
 12. @Hot girls: subscriu!

  Thumb up 0
 13. As vrea si eu daca se poate sa-mi trimita si mie cineva(daca are asa ceva) imaginile cand nemernicul tatulici l-a adus pe postul TV in ’90 pe porcul paunescu in care recunostea plin de umilinta ca intr-adevar este un porc. Chiar si acele imagini cand a fost scuipat la lovitura de stat din dec. ’89. Va multumesc

  Thumb up 0
 14. As vrea si eu daca se poate sa-mi trimita si mie cineva(daca are asa ceva) imaginile cand nemernicul tatulici l-a adus pe postul TV in ‘90 pe porcul paunescu in care recunostea plin de umilinta ca intr-adevar este un porc. Chiar si acele imagini cand a fost scuipat la lovitura de stat din dec. ‘89. Va multumesc. Adresa mea:
  dan_peugeot@yahoo.com

  Thumb up 0
 15. #17

  sa fiu sincer dar fara sa va acuz, nu inteleg atitudinea voastra fata de acest om care trece in ochii opiniei publice drept o personalitate marcanta a culturii autohtone, prin nenumaratele sale poeme si prin faptul ca era membru fondator al Cenaclului Flacara. Intre timp el a disparut dintre noi Dumnezeu sa-l ierte.
  Ceea ce stiu negativ despre el este de fapt depsre sotia lui care a provocat un grav accident de circulatie in 2004 cand s-a incercat musamalizarea acelui caz !

  Thumb up 0
 16. #18

  Asta e tara in care traim. De aceea ne e „atat de bine’ ! E populata in mare parte de analfabeti, de oameni plini de ura, care nu au citit in viata lor vreo poezie a lui Adrian Paunescu ! Stiu doar sa adreseze cuvinte infecte – care de fapt ii caracterizeaza !

  Thumb up 0