27 comentarii

 1. Eu am zis că e trolleala, dar mesajul e pe bune. Morți mamii lui de jeg ordinar, să se ducă să își ceară iertare de la copiii internați într-o secție de oncologie, care stau și câte 2-3 într-un pat, pentru ca el să își plimbe hoitul pe la Moscova.

 2. #2

  severin nu este creștin. În certificatul de naștere, ăla de la malul prutului de nord, nici nu îl chema severin.

 3. Nici nu e de mirare, in definitiv religia este un instrument al hotilor.
  Creata de ei, pentru ei.

 4. Ce tupeu are gunoiul asta !

 5. #11

  Sa fim mai buni, macar de Paște! Si Isus l-a ales pe Barabas…
  Dacă de mici ne învață asa…ce vrei sa facem? Nu ne rămâne decât să fim imbecili in continuare. Eu prevăd minim 30% pt psd la alegerile astea…

 6. #12

  L-am vazut in trafic la volanul unei skoda fabia. Pentru un jeg de om parea foarte banal. Dar banuiesc ca asta e modul jegurilor de a supravietui, par oameni normali.

 7. #13

  Ăsta ține cu ..Ursu”! .

 8. #14

  Eu zic ca iertarea începe cu recunoasterea vinei și îndreptarea greșelii, mai precis sa dea pufleiu’ banii inapoi…E general valabil pentru hoți.Abia apoi poți sa vii sa ceri iertare.

 9. #15

  Tot din Biblie este și „dinte pentru dinte și ochi pentru ochi”. La cate a făcut el, sunt o grămadă de dinți..

 10. Inca odata…Nu sunt fan a lui A. Severin dar nici nu mi sa parut normal k-atunci cind l-au inchis cu probe solide e adevarat insa in urma unei Mizerii jurnalistice si tip British, ff-N-gura de Englezoi_!!!, insa prostia ii apartine in totalitate deoarece nu si-a luat masuri de precautie in prealabil si cazind astfel in plasa Nenorocitilor cei avizi dupa faima multa si publicitate si impreuna cu alti colegi 2 euro-deputati din paralmentul UE. Pe deoparte eu~1 il inteleg ca ia suris acei 100 si ceva de mii de Euroi oferiti, si prin urmare sa bucurat si deci nu a mai stat sa analizeze in detaliu oferta dar si pe respectivii „ofertanti”._( FF-n_Gura de Javre_Ordinare_!!!! )_. Insa si deasemeni nu e normal ca in prezent sa se erijeze in aparatorul lui Dragnea si a gastii sale de penali, si pe considerenetul de a nu pati si Ei ce a patit si dumnealui !!…Acesta ar fi cred eu, rationamentul propriu-zis al postarii…..E oare normal domnule A. Severin ???…..

 11. #20

  De ce am citit eu asta acum?! Abia am mâncat și mi s-a făcut greață.
  Adică pe referendum pt amnistie și grațiere pt corupție (doar atât) el o bagă pe interzicerea iertării creștine?!
  Chiar îmi lipsesc din vocabular cuvintele care l-ar putea descrie cât mai corect pe jegul ăsta împuțit.
  Alooo, Adriene, iertarea creștină e la biserică și înaintea Domnului, pt penale răspunzi înaintea legii. Chiar Iisus, cel pe care-l invoci, a zis „dați-i Cezarului ce-i al Cezarului”.

 12. #21

  Nu vad unde e subtilitatea. Incearca sa ne prosteasca in fata. Ma rog, pe-aia pe care reuseste sa-i prosteasca… Asta nu trebuia sa faca puscarie?

  • #23

   Pai de ce, c-are dreptate: in loc de 2 intrebari sunt 4, si e practic imposibil sa raspunzi de ex, da la prima parte a intrebarii si nu la ce-a de-a doua (sau invers).

 13. #24

  Cum am citit postarea lui Adita cum m-a cuprins voma, instant.

 14. #25

  Acest mesaj poate merge pe wiki la definitia fariseismului.

 15. #26
  Sevraj

  #pisatudeseverin

 16. #27

  severin e o SCARBA de om.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Citește și...