Azi mă duc la Aeroport

În sala de așteptare a unui aeroport, trăim o poveste care respiră în același timp cu noi: două cupluri într-un spațiu de tranzit, asemănător cu sufletele lor. O fantezie extremă sau un joc pe care îl jucăm cu toții? „Viața ca un aeroport”, în care oamenii vin și pleacă, în care iubirile se învârt precum călătoriile.

O poveste despre iubire, sau mai degrabă despre iubiri; iubirile costă tocmai pentru că sunt gratuite, ne fac plăcere pentru că sunt dureroase și sunt veșnice tocmai pentru că durează foarte puțin. Cât un tranzit dinspre avionul de Hamburg spre cel de Praga. Sau cam așa ceva. (Ștefan Caraman)

Distribuție: Gelu Nitu, Catalina Mustata, Meda Victor, Alexandru Nagy

Nu am fost la teatru de un car de ani, așa că poate e timpul. Zvonurile sunt că e un spectacol magnific, cu niște super actori.
Poate ne vedem diseară? Vă luați bilete de la intrare.

12 comentarii

 1. #1

  vizionare placuta!

  4

 2. #2

  Sa ne povestesti cum a fost. In afara de familie si prieteni, doar teatrul imi lipseste de aici, dar mai fac si vizite culturale. Azi dimineata am ascultat cateva piese din Rebecca, recomand cu caldura, daca s-o mai juca vreodata la noi (Georgiana Mototolea rupe TOT!)

  0

 3. #5

  Cum fu?

  0

 4. #6

  Fuk it. Am zis ca ai fost aseara

  0

 5. #7

  S-a stricat și blogul ăsta. Teatru, pfff! Ce urmează, operă? Sau – doamne ferește – balet?

  7

  • #8

   Pai ce altceva? Ca topoare si fashan e luat

   8

  • shhh, că urmează partea interesantă cu strip-search până îi lasă pe actori doar în chiloți la security check din aeroport.

   @Arhi: vrem poze! 🙂

   0

 6. #10

  cum a fost piesa?

  1

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Ieri am primit carnetul de note al fiului, unde am constatat, cu surpriză, că are FB la religie. A întrebat maică-sa învățătoare de ce, răspunsul a fost simplu – S-a înscris el la religie, pentru că îi place. Fiul meu, care are 7 ani, s-a înscris singur la ora de religie și primește […]

Pentru că e aproape weekend și pentru că o să fiu destul de ocupat, am făcut poll-ul oficial care să dea relevanța internetului funcție de realitate. La ultimul poll pus aici, Barna câștiga cu vreo 65%. Mă gândeam că ori votăm frumos, conform conștiinței, ori am eu audiență de USR-iști, conform opțiunilor mele […]

Acum un an și ceva scriam acest articol, legat de personalitatea lui Klaus AduAruncătorul, din care citez: Am zis și o mai zic. Dacă, la alegeri, vor rămâne, în turul 2, Johannis și Pandele Vrânceanu Firea Șicâțiormaififost, merg și votez cu cordelina din voluntari. Oricum, datorită lui Johannis, funcția de președinte a […]