Afaceri romanesti

Astazi se termina in Mamaia un targ de marochinarie si incaltaminte, Tintex, sau ceva de genul asta. Am trecut si eu pe acolo, poate gasesc ceva frumos la un pret atractiv. Ma bazam pe faptul ca, in mod normal targurile de acest gen sunt facute pentru strangerea relatiilor intre producatorii din diferitele colturi ale tarii, incheierea de contracte avantajoase pentru toate partile, si vanzarea promotionala de produse, la preturi atractive, pentru a fi tinuti minte si in continuare.
Supraiz, sau nu, preturile de la minunatul targ nu difera cu nimic de preturile din magazine. O geaca de piele de dama, de la 400 pana la 2000 de lei. Geci de barbati, 500 – 1500. Pantofi, ghete, cel putin 300 lei.
Adica, se calculeaza in stilul romanesc clasic. Avem unde sa vindem ceva? Bagam tare, ca vin prostii si cumpara, dam o teapa si plecam acasa. Nu o sa ne mai caute nimeni dupa aia? Lasa ca ne gandim la asta atunci, momentan sa ne vedem cu malaiul in borseta.
Afaceri de afaceri.

1 comentariu

  1. Cele mai profitabile afaceri sunt farmaciile :)) Nu vezi ce preturi au fata de alte tari unde sunt chiar si de 10 ori mai putin?

    0

    0

Citește și...

Geoană și cu Stoltenberg, șefii armatelor lumii. Acum, opinia tuturor este că trebuie să așteptăm ziua de mâine, să vedem sigur dacă este. Revenind la modul serios, Geoană nu a fost și nu este deloc prostănac. A fost o mizerie din campania lui Băsescu, mizerie care a prins extrem de bine. Noi, […]

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (