După semi eșecul cu afilierea de la altex, care există, dar nu prea produce nimic, astăzi s-a lansat și afiliere de la okazii.ro

Din cele 2,4 milioane de produse listate pe Okazii.ro, afiliaţii vor putea să promoveze peste 200.000 de produse, noi şi second-hand, numărul acestora fiind în creştere permanentă. Produsele provin de la utilizatorii platformei Okazii.ro, persoane fizice, dar şi din partea persoanelor juridice şi a magazinelor online. Produsele fac parte din 9 categorii, şi anume: Fashion&Beauty, Computere şi Electronice, Telefoane Mobile, Universul copiilor, Librărie, Arta şi obiecte de colecţie, Filme, Muzică, Jocuri, Casă,Grădină şi Sport şi Auto-Moto.

Comisionul de care vor beneficia afiliaţii poate ajunge până la 20% din valoarea comenzii realizate de către utilizatori prin intermediul instrumentelor de promovare puse la dispoziţie de către programul de afiliere Okazii.ro. Acest procent variază în functie de categoria de produse promovată de afiliat şi de starea produsului.

Partenerii interesaţi de programul de afiliere Okazii.ro sau de informaţii suplimentare pot accesa afiliere.okazii.ro.

Sunt foarte curios cum e modalitatea de plată, pentru că dacă e cum au făcut-o la noul profitshare, mai bine îți iei bagajele și te ocupi de altele.