Din umilele mele cunoștințe adunate prin experimente, unele groaznice, mi-a ieșit ce e în film. Ce am omis să spun este că carnea trebuie zvântată înainte, adică lăsatăla scurs, pentru că are foarte multă apă șiasta lasă un gust amar.

Întrebări în comentarii. Nu uitați să dați subscribe, like și share pentru noi și noi rețete minunate.

Folosesc un grătar Tenneker, se găsește la Hornback, varianta small, care e mai mult decât suficientă, hrănești 10 persoane o dată lejer.
Carnea folosită este ceafă de porc și piept, marinate ușor în sos de stridii, ca să îi dea culoarea arămie, sare, piper și niște cimbru. E de preferat să puneți sare multicică, sarea va scoate apa din carne, lucru pe care îl doriți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.