Agențiile de presă sunt tabloide jenante

Deci da, da? Agenție de știro serioasă, care vinde abonamente la fluxul ei de date. Serios, la un moment dat eram tentat să îmi cumpăr un abonament la ei.
La ce să îmi cumpăr abonament? La alba neagra cu titluri retarde? Serios…

Ieri descoperiseră shitbrix.com și aveau tot un titlu de ăsta îngrozitor gen Fotografia care a șocat o planetă…

Da, profesionalism maxim. După aia ne întrebăm de ce nu a scris nimeni despre ACTA. Păi cum să scrie, când sunt atâtea poze pe internet??

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. Aia e fotografia socanta?

  Thumb up 0
 2. Deja la stiri, la TV, se da si clipuri de pe YouTube. Astia copiaza tot ce misca in online.

  Thumb up 0
 3. Libertatea a lasat-o mai moale sa-ti copieze articolele, acum le publica cu 2-3 zile intarziere sa nu bata la ochi. Jurnalism la nivel inalt.

  Thumb up 0
 4. Agentiile trebuie sa dea un anumit numar minim de stiri per flux. Ai/ n-ai stiri, tre’ sa dai ceva. Adauga la asta angajati semi-analfabeti sau prosti de bubuie, platiti cu te-miri-ce bani sau care „fac practica”, si te alegi cu stiri de genul asta 😀
  Basca faptul ca un abonament la flux de stiri costa o poala de bani, ca na, suntem professionals, ce pwlili noastre :))

  Thumb up 0
 5. Apropos de agentii de presa si site-uri de stiri: la cafeaua de dimineata m-am delectat cu un articol cu sfaturi despre cum sa-ti faci un blog. Partea mea preferata:
  O solutie simpla care poate aduce venituri decente doar butonand internetul este site-ul personal – blogul, cu alte cuvinte.
  Bai ce chestie, nu m-am gandit ca pot face bani „doar butonand internetul” :))) Acu chiar imi pare rau de toti anii investiti in invatat cand de fapt tot ce trebuia sa fac era sa „butonez internetul”

  Thumb up 0
  • #6

   iti dai seama ca articolul e furat si tradus cu picioarele, nu?

   Thumb up 0
 6. La Mediafax de cateva luni majoritatea titlurilor sunt in genul tabloidelor. Enervante sunt si articolele la care continuarea se face prin alte site-uri partenere.

  Thumb up 0
 7. @gaby: N-au spus ce planeta a socat…

  Thumb up 0
 8. Mie nu-mi vine sa cred ca tu, un om cu un asa discernamant si verticalitate in online ai fi putut sa te gandesti macar 2 minute sa te abonezi la o agentie de stiri Romaneasca.

  Thumb up 0
 9. Mai da ce pretentisi au devenit bloggeri 🙂
  Nu mai vor sa se informeze de la „specialisti” 🙂 🙂 🙂

  Thumb up 0
 10. #12

  Luati stiri „serioase” de la Agerpres 🙁

  Thumb up 0
 11. #13

  @arhi, mai zilele trecute Mediafax dadea stirea BOMBA ca Brad Pitt si-a pupat nevasta in public (aka:pe covoru’ roshu). La ce sa te mai astepti? Asta avem cu asta defilam!

  Thumb up 0
 12. #14

  Ni se atrage atentia cu balarii, cand in spate se fac jocurile. La televizor aproape ca nu a vorbit nimeni de ACTA sau de alte chestii importante, cum ar fi privatizarea multor companii de stat, care-s „gauri negre”. Parca vad ca iar o sa plangem dupa Hidroelectrica, cum plangem dupa Petrom, Rompetrol si Romtelecom. Tara de idioti, care se mai si cred destepti…

  Thumb up 0