Agricultura in rromania

Desigur, trăim în anul 2008, cu puțin timp înainte de apocalipsa, deși la noi în țară, după cum se știe, apocalipsa nu vine. Guvernul rromân prognozează creșteri economice de 12345321%, oameni trăiesc din ce în ce mai bine, impozitele sunt mici, salariile sunt mari, bogătașii lumii își petrec concediile la mamaia.

Conformându-se acestor creșteri senzaționale, agricultura s-a dezvoltat pe măsură. A crescut robotizarea în domeniul, mecanizarea. Totul se face robotizat, de la un centru de distribuție național.

Nu, acești oameni nu culeg castraveți din mersul tractorului, cum ați fi tentați să credeți. Ei doar verifică procesul de culegere robotizată, ca laserele electronice care desprind castraveții de tulpini să nu cumva să vateme tulpinile firave.

Via Resursa de Fun

[imgset:72157607215921762,square,false]

15 comentarii

 1. hehehe, foarte simpatice pozele. Cand ai avut timp si unde te-ai dus ?

  0

 2. sunt facute de proprietarul de la resursadefun.ro

  0

 3. :)):)) Cică remorca e made în Deuscheland… :)):))

  0

 4. nu-s facute la noi, sunt in letonia sau lituania.

  0

 5. #6

  da in romania exista agricultura? Cand sa mai intamplat si minunea asta?

  0

 6. :)) ce aparatura, stai si gâdili castravetele

  0

 7. Hihi, la noi nu e bun aparatul asta ca taranii s-au ingrasat prea tare de cand cu privatizarea asta, maica … 😀 Trebuie niste remorci d-astea mai … rezistente. Plus ca n-au televizoare cu Favorit …. :))
  Gluma ca gluma, dar ideea nu e deloc rea. Numai ca la noi castravetii nu reprezinta o cultura prea importanta …

  0

 8. Adoratul meu a lucrat o vara la castraveti in inalt prea tehnologizata Germanica. Cum crezi ca se culegeau castravetii? Cum? cum? Cu burtica pe tractor…

  0

 9. Ar fi bine sa verifici mai bine de unde sunt pozele, acestea sunt din Belarus (cum zice Add). Nu esti singurul care te-ai grabit cu anumite poze sa zici ca sunt din Romania si de fapt nu erau. Unii chiar ar putea crede ca pozele sunt din Romania, de ex mai stiu o poza cu o mireaza cu „big boobs”, la fel s-a zis ca nunta la romani si unii au crezut asta.
  Si faptul ca ai zis ca „sunt facute de proprietarul de la resursadefun.ro” … NU PREA CRED ca le-a facut el.

  0

 10. Aceeasi tehnologie avansata o intalnim si la conservarea lor.

  Un tip care lucra la o fabrica de conserve, se plinge psihiatrului:
  – De trei saptamini sunt obsedat sa-mi bag p**a in taietorul de
  castraveti. Am visat asta noapte de noapte, apoi nu am mai putut dormi. La fabrica nu ma mai puteam concentra la nimic altceva. Ma gindeam mereu
  la acelasi lucru. Ieri am facut-o!- Dumnezeule, gafiie psihiatrul, si ce s-a intimplat?- Am fost pe loc concediat.- Si taietorul de castraveti? S-a stricat?
  – Nu, a fost dat si el afara

  0

 11. #12

  Cand a sunat ceasul, ca sa te trezesti si sa vezi meciul cu Faroe??? :)))
  Nu de alta, dar pare un vis mult prea frumos pentru Romanica.

  0

 12. Romanii si tehnologia sa fim seriosi suntem inapoiati in orice si absolut toate domeniile ..

  0

 13. pentru oamenii care culeg castravetii e ok masinaria asta 😉 le mai dispar din durerile de mijloc…

  0

 14. Eu tot nu inteleg de ce tot pui Rromania.. si nu Romania.. Chiar nu iti pasa un pic in tara in care traiesti ? Nu sunt rasist…dar nici chiar asa…si chiar nu vad sensul pt ca nu vad nici un rrom…si chiar daca as vedea nu as schimba numele tarii mele 😉

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Ce incredibil, declanșatorul mișcării #metoo a ajuns la o înțelegere de 25 de milioane cu reclamanții săi. Și uite-așa se demonstrează două chestii interesante. Prima ar fi că femeile care s-au trezit pipăite brusc de HW voiau bani și nimic mai mult, adică un fel de prostituție prin tribunal. O femeie CU […]

Pentru că vă tot întrebați unde umblu și vai, cum îmi permit să nu scriu chestii, pentru entertainul maselor, uite umblu prin lume. Iar decembrie e luna mea liberă, în care scriu ce vreau eu, când vreau eu, dacă vreau eu.