Ai plecat şi multe nopţi am plâns

Sincer să fiu, nu ştiu cum să mă simt la auzul ştirii ăsteia. Să îmi pară rău că un moldovean a murit pe stradă… să îmi pară bine că un comunist a murit pe stradă. Dileme dileme.

Oricum, foarte interesante declaraţiile rudelor, oferite în nemuritoarea limbă rusă, cum era el săracul necăjit că ieşise primar Chirtoacă. Şi, nu-i aşa, numai Chirtoacă e de vină. Nu ştiu câţi dintre voi au văzut Nunta mută, dar pe mine mă ia cu fiori.

Până la urmă, poate e mai bine că s-a dus. Încet încet…Via Moldoveanul

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

29 comentarii

 1. Rboy, si pe asta l-ai ratat ? :))

 2. Nu mai comentez doar după ce apare alt coment.

 3. Rboy – a smart choice :))

 4. Titlu de stire – „A murit din mers.”

 5. A pacatuit cu gandul, saracul. Patima grea. Pacate capitale la cretinii pravoslavnici.

 6. #12

  Eu nu inteleg pe toti bloggerii si bloggeritele care isi pun la about „moldoveanca getbeget” sau „moldovean” sau „moldoveanca” sau etc

  Frate, de ce ai vrea sa te identifici si sa zici ca esti asa ceva?

  Ca barbat poate e cool, dar ca femeie esti automat tagged ca fiind curva, pentru ca genetic vorbind, stim de la Stefan Cel Mare incoace cati copii a facut el.

  Genetic vorbind.

  • auzi, eu sunt moldovean si nu ca as fi tare mandru de treaba asta, dar te rog respecta fiecare specie romaneasca! …pfuu de cand cu scandalurile cu bozgurii o iau razna cand vad ca nu ne respectam intre noi.

 7. #14

  Cred ca daca era roman si vedea cine au fost presedintii ultimelor 2 decade, murea, invia, ca Iisus si murea din nou, in repetate randuri.

 8. #15

  Da de-ar muri odata toti bosorogii comunisti asa pe strada ca mustele sa pice, de 20 de ani tin modova in saracie.

 9. @Experminatorul, ai coșmaruri?

 10. #17

  da iesti acsient in vorbirea lor nu gluma 🙂

 11. #18

  Moldodean. Naţie de căcat. Păcat că n-a murit unul din ăia care se umplu de entobotanice. Dar, s-a mai dus un moldovean. Asta trebuie să fie pozitiv.

  • #19

   iar tu? din ce „ramura romaneasca” harnica si cinstita faci parte?

 12. @costin: „o zi fără comentarii” mai greu la mine din moment ce stau 18 ore online şi încerc să-mi promovez blogul. Probabil că tu nu pentru asta eşti pe aici. De fapt, blogul tău nu mai are nevoie de promovare. De murit încă nu am murit, dar nu mi-e frică de acest aspect.

 13. @boGdaN, vezi că-ți curge prostia pe taste. desigur nu prin degete, dar din urechi.

 14. #22

  BodDan e frustrat pe moldoveni cum se vede.

  • #23

   🙂 e măgar dar nu înseamnă ca nu are și dreptate.
   Săptămâna trecuta mi-au sărit și mie dracii pe ei auzind niște discuții de bosorogi unde cuvântul de ordine era pensie mocaciune din rromania pe niște condiții de te doare mintea, ce pomana la asistații sociali de la noi …la aia e de groaza cum li se da.
   Dar normal ca are balta peste … f..tul in gura pe ala de-a făcut căcatul asta.

 15. #24

  Licurici nu am inteles nimic. Dezvolta. Pensie se da dupa ce ai niste ani munciti pentru statul respectiv.

  • #25

   si dupa ce ai cotizat lunar niste bani, timp de 50 de ani, ca tata.

  • #26

   n-aveți habar 🙂
   Doar pentru noi e valabil, de unde dracu de ne-unde, au băgat pentru ei o lege de sta mata-n coada, de pe vreme lui Stalin cică.
   Si e cam asa: nu contează ca n-a muncit și n-a cotizat la noi (nu se tine cont nici cât a cotizat la ei, ca nici nu virează aia vreun ban ptr ăștia, ce-s prosti).
   Si vine tavarășu, ia o luare in spațiu din rromanica (asta e singurul criteriu) si gata, are drept sa ia pensie moca de la statul rroman, si aia nu este nici pe departe pe cat a muncit ala la ei, nici pe cat a cotizat 🙂
   E pe cât calculează tavarășii noștri, si ăștia calculează în draci, după studii, (ca au docenți gârlă) la ceilalți fac echivalente, le dau pensie moca calculând cam cât ar lua un muncitor lucrând aici timp de x ani (aia au maxim) si le dau pensie pe cât ar fi lucrat ala „aici”, pe funcția respectiva (la preturi actualizate)

   Duceți-vă unde vreți și încercați sa luați pensii de docenți, specialiști agricultori sau alte dume, ca și cum ați lucrat la aia, sa vedem unde sau de la cine primiți mai repede șutul.

 16. #27

  pacat ca ultimele prezidentiale de la noi au fost in decembrie si nu era atat de cald afara cat sa-i afecteze pe votantii din categoria Electorus Cardiacus Senilus… altfel am fi scapat de jumatate din ei in seara cat a fost presedinte prostanacul, iar de a doua zi incolo se curatau si ceilalti

 17. #28

  @RBoy…. m-ai facut curioasa, ti-am cautat blogul si m-am ales cu asta:
  We were unable to return you to rboy.ro.

  Internet Explorer has stopped trying to restore this website. It appears that the website continues to have a problem.
  What you can do:
  Go to your home page

  Try to return to rboy.ro
  🙂

 18. #29

  Parca Deliric era de vina:(