Eu vad aici intentia

Spuneti-mi, va rog, care e explicatia pentru care, in fiecare an, podul de la Giurgiu intră in reparatii EXACT cand incepe vara si traficul spre Bulgaria si Grecia?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. #1

  Normal. De ce sa mearga romanii sa cheltuie banii in Bulgaria sau Grecia? Sa fim patrioti!

  0

  0

  • #2

   Sunt prea sarac sa merg la noi, prefer Bulgaria

   0

   0

 2. #3

  Sunt trei explicatii posibile. Bugetele se aproba in primul trimestru pentru anul respectiv, dureaza pana se obtin aprobarile de la stat si ultima explicatie e vremea fiindca aditivii si utilajele moderne sunt scumpe.

  0

  0

 3. #4

  Chiar si cu asteptarea suplimentara de 30 min sau x ore, cu toate cele 8 ore pe drum din Bucuresti pana la poalele Olimpului, pe litoral la noi nu mai calc vara. In Mamaia merg doar iarna la SPA, ca saracii, la tarife reduse.

  0

  0

 4. #5

  Una din cele 1000 de intrebari care merita puse psd-ului si atot aprobatorului lor sclav johanis

  0

  0

  • #6
   Arhi

   da, sigur iohannis are treaba cu cnadr

   0

   0

 5. #7

  Toate ca toate, mie cu fiecare ora mi se intareste convingerea ca mustaciosu’ va avea luni seara la cina ghiveci calugaresc si ceai de zahar ars servit in cana de tabla.

  M-am mai uitat inca o data de live-ul de la tribunal de lunea trecuta: avocatii lui s-au chinuit si-n ceasul al doispelea numai pe chichite de procedura. Inculpati care au recunoscut aceleasi fapte, iar ei tot kkaturi procedurale.
  Judecatorii se puteau spala lejer pe maini, pe loc, admitand o singura contestatie din toate, ori prelungeau, ori altceva. Apoi, la revedere, altii la rejudecare si gata prescriptia pana urma.
  Ba cred ca va lua si mai mult de 3,6. Sper sa nu ma insele intuitia.

  0

  0

  • #8

   Ce-as da sa-l vad luat cu catuse fix de JANDARMII duamnei Carmen Daniela Dan. Apoi sa o aud pe ea si pe duamna Dancila la conferinta de presa …

   0

   0

 6. să vadă românul că partidul lucrează pentru el.

  0

  0

 7. #10

  Da de ce plm nu-l repara o data si bine? Ce kkt e asta?! Reparam aceleasi kkturi in fiecare an…

  0

  0

 8. #11
  7

  Cine merge iarna la ski, sta vara la pod.

  0

  0

  • #12

   You won the internets today… ,

   0

   0

 9. #13

  Din acelasi motiv pentru care incep si asfaltarile, constructiile de autostrada, parcari si alte minunatii, fix inainte de alegeri. Pentru ca suntem niste jeguri ordinare!

  0

  0

 10. #14

  Depinde și când executantul lucrărilor a solicitat avizul poliției, asta nu mai scrie.
  Ca detaliu, e fix același de la autostrada Orăștie, aia neterminată și cu reziliere, DNA etc.

  0

  0

 11. #15

  cîcat, chiar trebuie să trec acuşi pe acolo. ce mama naibii înseamnă „restricții”, nu puteau fi mai clari?

  0

  0

 12. #16

  In curând weekendul cu soț și weekendul fără soț, just like in the good old times…

  0

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Citește și...

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]

Acum, că v-ați mai calmai puțin, poate vreți să vi se și explice de ce ați fost proști la faza asta cu copilul. Rezumând. Un copil a fost adoptat de niște români din US. Acei români sunt, DE FAPT ȘI DE DREPT, părinții LEGALI ai copilului. Există o hotărâre judecătorească, definitivă și executorie, […]

Se deschide pe 24, adică luni, astăzi a fost pentru prietenii și rudele celor din Ikea. Iar eu fiind un prieten vechi, am fost invitat, strict ca prieten. În sfârșit, s-a deschis. Jur, nu mai speram, iar noi suntem addicted de ikea, toate chestiuțele le luăm de la ei, mobila la fel, nici […]