17 comentarii

 1. #1

  Normal. De ce sa mearga romanii sa cheltuie banii in Bulgaria sau Grecia? Sa fim patrioti!

  0

  • #2

   Sunt prea sarac sa merg la noi, prefer Bulgaria

   0

 2. #3

  Sunt trei explicatii posibile. Bugetele se aproba in primul trimestru pentru anul respectiv, dureaza pana se obtin aprobarile de la stat si ultima explicatie e vremea fiindca aditivii si utilajele moderne sunt scumpe.

  0

 3. #4

  Chiar si cu asteptarea suplimentara de 30 min sau x ore, cu toate cele 8 ore pe drum din Bucuresti pana la poalele Olimpului, pe litoral la noi nu mai calc vara. In Mamaia merg doar iarna la SPA, ca saracii, la tarife reduse.

  0

 4. #5

  Una din cele 1000 de intrebari care merita puse psd-ului si atot aprobatorului lor sclav johanis

  0

 5. #7

  Toate ca toate, mie cu fiecare ora mi se intareste convingerea ca mustaciosu’ va avea luni seara la cina ghiveci calugaresc si ceai de zahar ars servit in cana de tabla.

  M-am mai uitat inca o data de live-ul de la tribunal de lunea trecuta: avocatii lui s-au chinuit si-n ceasul al doispelea numai pe chichite de procedura. Inculpati care au recunoscut aceleasi fapte, iar ei tot kkaturi procedurale.
  Judecatorii se puteau spala lejer pe maini, pe loc, admitand o singura contestatie din toate, ori prelungeau, ori altceva. Apoi, la revedere, altii la rejudecare si gata prescriptia pana urma.
  Ba cred ca va lua si mai mult de 3,6. Sper sa nu ma insele intuitia.

  0

  • #8

   Ce-as da sa-l vad luat cu catuse fix de JANDARMII duamnei Carmen Daniela Dan. Apoi sa o aud pe ea si pe duamna Dancila la conferinta de presa …

   0

 6. să vadă românul că partidul lucrează pentru el.

  0

 7. #10

  Da de ce plm nu-l repara o data si bine? Ce kkt e asta?! Reparam aceleasi kkturi in fiecare an…

  0

 8. #11
  7

  Cine merge iarna la ski, sta vara la pod.

  0

  • #12

   You won the internets today… ,

   0

 9. #13

  Din acelasi motiv pentru care incep si asfaltarile, constructiile de autostrada, parcari si alte minunatii, fix inainte de alegeri. Pentru ca suntem niste jeguri ordinare!

  0

 10. #14

  Depinde și când executantul lucrărilor a solicitat avizul poliției, asta nu mai scrie.
  Ca detaliu, e fix același de la autostrada Orăștie, aia neterminată și cu reziliere, DNA etc.

  0

 11. #15

  cîcat, chiar trebuie să trec acuşi pe acolo. ce mama naibii înseamnă „restricții”, nu puteau fi mai clari?

  0

 12. #16

  In curând weekendul cu soț și weekendul fără soț, just like in the good old times…

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Am o problemă masivă cu abordările care se vehiculează acum în presa de calitate din românia plus facebook. Despre amenințarea stihiilor care vor veni odată cu ajungerea la guvernarea a Veorikăi. Despre cum va arde totul, cum va curge lavă pe străzile orașelor, iar oamenii vor geme sub jugul împilării. Dar stai Dupa […]

Acum mulți ani, una din șmecheriile din comerț era să îți cântărească hârtia care ți-o puneau pe cântar, la mezeluri sau unde te duceai. Primeai un ditamai cartonul gros, de puteai izola de bombe irakul, care cântărea 200 de grame, după care mâncarea și, uite-așa, primeai hârtie la preț de salam de Sibiu, […]

Cât am stat cu nevastă-mea pe la Polizu, am căutat chestii de mâncare pe la tarabele alea de pe Buzești, supranumite stretfood, cu mâncare minunată, gătită de oameni deosebiți. Băbăeț, vă spun sincer, mai multe bășini decât la pastramagiii ăia care își câștigau pâinea vânzând chifle oamenilor nu am văzut de multă vreme. […]