17 comentarii

 1. #1

  Normal. De ce sa mearga romanii sa cheltuie banii in Bulgaria sau Grecia? Sa fim patrioti!

  0

  • #2

   Sunt prea sarac sa merg la noi, prefer Bulgaria

   0

 2. #3

  Sunt trei explicatii posibile. Bugetele se aproba in primul trimestru pentru anul respectiv, dureaza pana se obtin aprobarile de la stat si ultima explicatie e vremea fiindca aditivii si utilajele moderne sunt scumpe.

  0

 3. #4

  Chiar si cu asteptarea suplimentara de 30 min sau x ore, cu toate cele 8 ore pe drum din Bucuresti pana la poalele Olimpului, pe litoral la noi nu mai calc vara. In Mamaia merg doar iarna la SPA, ca saracii, la tarife reduse.

  0

 4. #5

  Una din cele 1000 de intrebari care merita puse psd-ului si atot aprobatorului lor sclav johanis

  0

 5. #7

  Toate ca toate, mie cu fiecare ora mi se intareste convingerea ca mustaciosu’ va avea luni seara la cina ghiveci calugaresc si ceai de zahar ars servit in cana de tabla.

  M-am mai uitat inca o data de live-ul de la tribunal de lunea trecuta: avocatii lui s-au chinuit si-n ceasul al doispelea numai pe chichite de procedura. Inculpati care au recunoscut aceleasi fapte, iar ei tot kkaturi procedurale.
  Judecatorii se puteau spala lejer pe maini, pe loc, admitand o singura contestatie din toate, ori prelungeau, ori altceva. Apoi, la revedere, altii la rejudecare si gata prescriptia pana urma.
  Ba cred ca va lua si mai mult de 3,6. Sper sa nu ma insele intuitia.

  0

  • #8

   Ce-as da sa-l vad luat cu catuse fix de JANDARMII duamnei Carmen Daniela Dan. Apoi sa o aud pe ea si pe duamna Dancila la conferinta de presa …

   0

 6. să vadă românul că partidul lucrează pentru el.

  0

 7. #10

  Da de ce plm nu-l repara o data si bine? Ce kkt e asta?! Reparam aceleasi kkturi in fiecare an…

  0

 8. #11
  7

  Cine merge iarna la ski, sta vara la pod.

  0

  • #12

   You won the internets today… ,

   0

 9. #13

  Din acelasi motiv pentru care incep si asfaltarile, constructiile de autostrada, parcari si alte minunatii, fix inainte de alegeri. Pentru ca suntem niste jeguri ordinare!

  0

 10. #14

  Depinde și când executantul lucrărilor a solicitat avizul poliției, asta nu mai scrie.
  Ca detaliu, e fix același de la autostrada Orăștie, aia neterminată și cu reziliere, DNA etc.

  0

 11. #15

  cîcat, chiar trebuie să trec acuşi pe acolo. ce mama naibii înseamnă „restricții”, nu puteau fi mai clari?

  0

 12. #16

  In curând weekendul cu soț și weekendul fără soț, just like in the good old times…

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]