Aici sunt banii dumneavoastră

A început cu nesimțirea lui băsescu, când era ministru al transporturilor. Fiecare gropiță astupată avea o pancartă numită Aici sunt banii dumneavoastră.

După aceea a început eroul sectorului 3, Negoiță, să pună table cu Această bancă/parc/boschet/pietroi a fost pus de primăria sectorului 3. De parcă ar fi făcut asta el personal, din banii lui, nu de aia ar fi fost ales la primărie.

Acum am văzut o chestie uber magnifică. La ieșirea din județul Brașov, avem o mare poartă metalică pe care scrie
Consiliul județean Brașov vă urează drum bun.

Înțelegeți? Consiliul. Ei sunt acolo prin voința divină, astfel că urează de bine fiecărui trecător. Nu, Locuitorii municipiului Brașov vă urează Drum Bun suna ca dracu, cine kkt sunt ăia și ce valoare au ei?

A, ne-au ales? Fii serios mă, au numărat ai noștri.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

24 comentarii

 1. Ar trebui si pe limuzinele politicienilor sa scrie ,, Aici sunt banii dumneavoastra „,..daca tot scriem.

  Thumb up 0
 2. Esti culmea. De ce te miri ? Toate primariile intreprind actiuni in numele personal, nu in numele poporului. Vanghelie a scris clar in sectorul 5 ca PRIMARIA reabiliteaza termic blocuri. Poteras a scris clar in sectorul 6 ca PRIMARIA reabiliteaza termic gratuit 300 de blocuri. Zici ca au venit cu bani de acasa pentru reabilitarea termica a blocurilor. BTW, pentru reabilitarea termica a blocurilor am pus bani prin bugetul local inclusiv eu care stau la curte.

  Thumb up 0
  • Livratoru » felicitari. in situatii de astea, ma simt foarte fericit ca nu platesc impozite in rromania

   Thumb up 0
 3. Pai era o vreme (cred ca acum le-au dat jos) in care era plin de panouri (monumente din centrul vechi, drumuri Judetene, etc.) care il treceau ca si ctitor pe Aristotel Cancescu, presedintele Consililui Judetean, de parca ar fi adus el banii de acas’ de la ma-sa..,

  Thumb up 0
 4. Rectificare, in sinea mea : ,,Aici au fost banii dv…”

  Thumb up 0
 5. #6

  Mazare mai avea idei de-astea: „Acest cos de gunoi este „plantat” de primaria mun. constanta, primar radu stefan mazare” – sau ceva de genul 🙂

  Thumb up 0
 6. #7

  Amatori. Nu ai vazut aia cu „realizat de primar Radu Mazare si CJ”? E omniprezenta, nu pe alocuri.

  Thumb up 0
 7. #8

  Pai daca tu nu platesti impozite in Romania, in cazul tau Primaria ti-a facut sosele, tot ea plateste luminile de pe strada si politaii care vin sa-i dea amenda vecinului care te fute la cap cu muzica la doua noaptea. Ca nu-i nimic platit din banii tai…

  Thumb up 0
 8. Nu e chiar asa cum zici tu… toate astea sunt inventia personala a lui Ontanu de la 2. Mai nou a pus ditamai bannerul pe Chisinau… „Aceasta biserica este reconstruita cu sprijinul primarului Neculai Ontanu” .

  Are vreo importanta ca pe Pantelimon sau Iancului ne rupem rotile?

  Thumb up 0
  • #10

   Pantelimon si Iancului sunt in grija lu’ Dr. Oetker, pentru ca sunt strazi principale.

   Thumb up 0
  • Da, cred ca ai dreptate. Totusi sunt atatea stradute praf in sectorul asta… chiar trebuie sa reconstruim biserici? Patriarhia ce face? (sa ne intelegem… sunt genul de om care merge la biserica dar nu sunt deacord cu construirea unei biserici din banii primariei)

   Thumb up 0
  • o fi Dr. Oetker, dar pe mine m-au capiat tablitele cu „facut de Hontanu”…

   Thumb up 0
 9. Eu cred că un pri(secund)ar ce ar pune un afiş de genul: „Vă folosesc banii mai întâi în scopuri personale să-mi ajut familia şi prietenii, apoi din ce rămâne mă ocup de oraş” ar fi mai popular.

  Thumb up 0
 10. #15

  cand au aparut portiunile de drum a lui Basescu cu „aici sunt banii dumneavoastra” mi se parea imposibil sa existe astfel de drumuri pe sute de km. Bucata aia de 2-3 km care era ca ziarul mi se parea dumnezeiasca fata de restul drumului… ce vremuri si ce drumuri mai erau acum 12-14 ani….

  Thumb up 0
 11. Băi, la noi dacă nu se laudă primarul cu ceva în propriul mandat se trezește că următorul primar începe să se laude. Cam ca Oprescu și podul Basarab. De fapt cam ca Oprescu în general…

  Thumb up 0
 12. Peste tot gasesti astfel de pancarte care mai de care mai tampite

  Thumb up 0
 13. Pancartele astea costa.
  In Ardeal e alta moda. S-au ridicat „monumente” sculptate in piatra pe care scrie „Bine ati venit in…” Si nu mai apuci sa citesti continuarea, ca ai luat in plin vaca pe capota.

  Thumb up 0
 14. La Resita pe toate kkturile scrie ca sunt facute de primarie.
  http://www.d-petre.ro/bombaneala/vine-iepurasul-electoral/

  P.S. offtopic
  EDLER András György e o jigodie ordinara, un bou, un prost si un cretin.

  Thumb up 0
 15. Eu am sapat sub o tablita si am pus 100 de mii(lei vechi) am descoperit bani tot acolo dupa vreo 2 ani. Nimeni nu a crezut ca acolo existau bani.

  Thumb up 0