AIG, asigurari sigure

Îmi pare tare rău că nu mai țin minte care blogger scria acum câteva săptămâni despre cum reprezentanții de la AIG fond de pensii sunau clienții, explicându-le că criza din USA nu are nici o legătură cu rromânia, că la noi economia duduie, iar acționarul AIG rromânia este, nu-i așa, AIG care e o companie puternică.

De ce îmi pare rău?
Pentru că AIG vinde tot ce înseamnă asigurări prin Europa, deci și rromânica.
Pentru că la noi duduie economia.

16 comentarii

 1. Nuuuuu, n-are nicio legatura criza americana cu AIG, ca doar la AIG RRomanica este actionar majoritar Apaca. Bun consultant de asigurari. Multe traininguri.

  0

 2. Mai era faza aia cand intrebau clientii: Si daca AIG da faliment?

  Iar consultantii spuneau: AIG este cea mai mare companie de asigurari, nu are cum sa dea faliment…

  0

 3. #3

  Faliment nu a dat si nu o sa dea. Daca a ajuns statul sa o salveze (pe companie) inseamna ca e ceva de capul ei. Pe banca au lasat-o sa dea faliment.
  Nu ar fi mari probleme. Peste 30 ani cand primul roman o sa-si ia pensie de la AIG o sa fie bine.
  Asta trebuia sa fie explicatia celor de la AIG Romania.
  Dar cand esti prost … esti prost. Daca te ascunzi, inchizi telefoanele, nu vorbesti cu presa normal ca lumea se sperie. Si atunci cand vorbesti spui prostiile astea. De parca banii romanilor sunt investiti in Romania.
  Si de asta lumea are o parere proasta despre asigurari.

  0

 4. Sigur că e o tâmpenie să spui că AIG RO nu va fi afectată de criza din SUA, dar cred, pe de altă parte, că între economia României şi vânzarea AIG România (ca parte a grupului AIG) nu e nici o legătură. Adică, dacă AIG a luat decizia de a vinde, o să vândă şi în Franţa şi în Germania (şi în România), indiferent de situaţia economică ţărilor acelora.

  0

 5. #5

  Voi nu ati inteles articolul (eu nici NU l-am citit); actiunile AIG Europe se vand catre SC AIG Romania SRL care e pe val, deoarece economia Romaniei duduie… Cum sa nu duduie cand pe criza asta internationala la noi se fac mariri salariale de 50% in aproape toate domeniile. :P
  Rasu`-plansu`! :D

  0

 6. Ce stiti ma voi:)) peste tot e criza financiara pe mapamond mai putin la noi :)) la noi economia duduie=)) cum să nu ? care e concluzia ? ca suntem martieni=)) e imposibil să nu fim afectati de criza financiara…e ca si cum ai spune ca daca ies afara in ploaie nu ma ploua:-J

  0

 7. Preferă să vândă la nume mari… :)):)) Aşa-s de disperaţi încât nu mai ştiu cui să vândă… :))

  0

 8. dragos, probabil citesti alt topic. AIG vinde tot din europa. primul roman care o sa ia peste 30 de ani pensie de la AIG va fi probabil un roman din america.
  iar restul, nu este vorba de faptul ca i-a salvat america sau cine plm i-a salvat. ideea e ca oamenii au fost pacaliti sa se inscrie la ei. ca e AIG, firma mare. dupa ce vor vinde tot, in loc de AIG, vor fi la vreo chitibusarie romaneasca de 2 lei, care va functiona pana isi face suma patronul, si dupa aia va da faliment. ca na, trebuie si de-astea.

  0

 9. #9

  Ati vazut noile cursuri valutare? Economia romaneasca DUDUIE! :D Si va mai continua asa pana in preajma sarbatorilor de iarna cand vor trimite cei de-afara bani. :P

  0

 10. La Orlando ai citit „minunatia”

  0

 11. Mie unul îmi convine că se face euroiul cât casa… :D :))

  0

 12. Deia nu am eu nici pensie privata this is bullshit :)

  0

 13. O asigurare este o investiţie. Nu există investiţie 100% sigură. Bancherii ştiu asta cel mai bine.

  0

 14. #14

  @funny videos
  dude, fa ceva cu userul cu care comentezi, pentru ca absolut toate comentariile iti intra direct in spam si imi este destul de greu sa caut prin 2000 de spamuri zilnice ca poate a comentat ala de la funny videos.

  0

 15. Da, noi avem super economie, abia ca a ajuns eurou la 4 lei … Isarescu ne sfatuieste sa negociem contractele cu bancile, de parca toti am fi sefi la BNR. Ma mir ca nu ne-am luat toti Q7 si X6 pana acum.

  0

 16. Dupa cat de mult ne linistesc astia pe la TV cred ca o sa mai urmeze, dupa modelul cosbuc:” a inceput de ieri sa cada…cate un fond acum a stat”.

  Smecheria este ca ei au furat ca s-a putut si cand nu s-a mai putut au vandut peste ce au furat.

  Prostia este ca ghidanu-te dupa principiul suntem in cacat sa mancam tot mai mult cacat, un principiu sanatos dupa care se ghidooeaza majoritate economiilor capitaliste, ajungi in colapsuri cum e cel de fata.

  Parca la AIG nu-i faceam reclama Raduleasca ?:))=))

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]