AIG Life, sau neincrederea in americani

Tocmai am avut o discutie pe messenger cu o preadraguta domnisoara, care incerca sa ma convinga cu elan si avant sa imi fac pensie la AIG Life. Si domnisoara nu putea sa priceapa si pace cum de nu am eu incredere in capitalul america si intr-o firma americana de asemenea amploare.
Pentru ca ne desparte un ocean, papusa, de america. Pentru ca americanii sunt stapani in romania, iar daca AIG decide sa isi inchida portile si sa plece la ei acasa, eu, nea Caisa Branzescu din Poarta 6, cum as putea sa ii trag la raspundere? Sa dau o fuga pana in Illinois, sa ii dau in judecata?
Si nu in ultimul rand, pentru ca ii urasc pe americani. De fapt, e gresit, urasc america, sistemul american, statul america si politicienii americani.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. trag concluzia ca fata nu a incercat sa te „convinga”, a incercat doar sa te „prosteasca”

 2. „De fapt, e gresit, urasc america, sistemul american, statul america si politicienii americani.”

  Te inteleg perfect. Si eu am refuzat AIG din aceleasi motive intemeiate.

 3. nenea cosmos, daca oferea ce trebuie pentru prosteala, nu aveam nimic impotriva, ca era pretul corect. mai ales ca puteam suna ulterior si sa spun ca m-am razgandit:))

 4. Tu stai in Poarta 6? 😀

 5. nu ca stau, ONOREZ poarta sase cu sederea mea:))

 6. Vezi ca o sa se treazeasca vreau americn sa te numeasca ntisemit. Da stiu ce inseamna antisemit… Dar se pare ca ei nu, din moment ce i-au zis lui CVT ca e antisemit doar pentru ca a contestat nu stiu ce raport american asupra libertatii religioase din romania. 🙂

 7. Nici eu nu mi-am facut la AIG tocmai pentru ca nu am deloc incredere in americani. Am vazut SICKO, regizat de Michael Moore. Mi-a fost de ajuns sa-mi intaresc parerea referitoare la sistemul de sanatate privat din America. Daca asa vor face si in cel de pensii private, mi-as baga ceva in ei .. dar nu am, ca mama m-a facut fetita si cuminte pe deasupra!
  Din pacate inca sunt multi oameni care si-ar face pensia privata la AIG pe motiv ca sunt americani. Pacat!

 8. avand in vedere ca pot sa madau mahomedan cand vreau eu, daca imi zic antisemit, eu e zic ca ma persecuta pe motive religioase 😀

 9. #9

  Nu am nimic cu nimeni, dar… ca sa alegi o companie sa-ti dramuiasca banii te uiti in primul rand la capitalul companiei, profitul ei, valoarea de piata, etc… Eu am o asigurare CASCO la ALIANZ si m-au servit cu promtitudine cand am avut nevoie de ei. Cu americanii… Pana sa-mi fac o asigurare medicala la ei ( si de viata cu pensie privata ) m-am uitat la firma ce putere are. Pai daca doamne fereste pleaca ei de aici ceea ce nu cre d ca se va intampla, ca sunt multi oameni cu bani are au asigurari la ei ) asta s-ar intampla doar in cazul ca economia romaneasca o ia la vale galopant si se duce de rapa. Si apropo’s cand am avut accidentul de masina, ALIANZ s-a ocupat de masina si AIG imediat ( un reprezentant al lor ) a venit la spital si i-a luat de gat pe medici sa nu ceara nici 5 bani spaga . Am fost tratat regeste. Nu-i laud , dar daca am avut de-a face cu ei……

 10. clar….
  nu va suparati, stie cineva unde se angajeaza tipi de fac reclama in comentariile de pe bloguri?

 11. si eu am avut de a face cu „americanii”dar nu pot sa zic ca nu sunt neseriosi pana acum mi-am facut si pensie privata la ei si sper sa si iau pensia si are totusi un renume mondial deci nu fiti antisemiti apropo unde ti-ai facut pensia?

 12. deci eu am avut de a face cu ‘americanii” si pot sa zic ca m-au tratat foarte bine chiar mi-am facut si pensia privata la ei si sper sa o si iau peste ani si nu cred ca or sa dea asa usor faliment iar cu neincrederea in americani cam exagerati e o firma mare cu renume mondial asa ca mai greu sa dispara apropo unde ti-ai facut pensia privata?

 13. #13

  Sunt numarul 1 in lume,americani sau nu i-si fac bine treaba au traditie in asigurari,putere financiara…eu spun ca trebuie sa mergem cu cei mai buni.AIG-MERITA TOATA INCREDEREA

 14. #14

  pe ce te bazezi cand spui ca au putere financiara?