Cum ajung eu să îl urăsc pe Vidieanu și în 2014

mizerii

V-am zis că în cel mai împuțit sat din jurul bucureștilor, satul în care miroase a căcat de la intrare, pentru că canalizare, satul care are absolut toate ulițele desfundate și fără asfalt, adică Pantelimon, se pun borduri la greu.

Practic și principial, mi se fâlfâie de mafia primarului de aici. Doar că ăștia, punând bordurile lui Vidieanu, sapă șanțuri pe marginea drumului. Șanțuri nesemnalizate, neacoperite, nenimic.

Iar ulițele împuțite pantelimoneze, și așa mici, devin și mai mici, dacă vor să treacă 2 mașini, una din ele trebuie să fie în echilibristică pe marginea unuia din șanțuri.

Azi am fost eu ăla care a prospectat una din gropi. Din fericire, mi-am luat asta . Extrem de utilă, să știți. Băgat în groapă de una din mașinile de vidanjare care grohăie zilnic prin cocina asta.

Și uite-așa, după atâția ani, Vidieanu nu îmi părăsește dedicațiile.

33 comentarii

 1. #1

  Da” o lopată rumânească nu merge ? Asta, pișcaru”, ce motor are de posedă?

  0

 2. Alaltaierieri am luat si eu una in genu’, de metal, coada de lemn cu maner, dar am dat doar 19 lei de la o pravalie din urbe. Utila „foc” dupa cele doua episoade de ninsoare.
  A ta o fi de firma probabil

  0

 3. #3

  Cat de rezistenta este lama aia din aluminiu?

  0

  • #4

   e finlandeza, normal ca da :P, de obicei e zapada din noiembrie pana in aprilie, asa ca tb sa tina.

   0

  • #5

   Si aluminiul finlandez e mai rezistent?

   0

  • E vorba si de sistemul de prindere.
   De obicei alea ieftine (20 am dat si eu pe una in brico) are 2 suruburi subtirele care leaga manerul de lama.
   Erau si mai ieftine (10lei) care aveau doar un cui, deci daca zapada e mai tare, aleluia.:D

   0

  • #7

   Fratilor, din cate stiu, aluminiul nu este un metal extrem de rezistent. Fie el romanesc, finlandez sau de pe Marte. De-asta am intrebat, chiar sunt curios daca rezista la solicitari, nu doar la zapada afanata.

   0

 4. Daca le iei telefoanele la aia din poza si le vinzi, iti cumperi un 4X4 si te doare in lopata de gropile lor.!

  0

  • #9

   E vreun vertu ceva pe masa aia? Ca o fi iphone scump, da nici cat o masina nu e…

   0

  • Daca mai treba il dezbraci si pe ala cu lacoste!

   0

  • #11

   saracule care esti sarac, de ce nu ai link de profitshare si pe vertu?… :-) :-)

   0

 5. Dar nu locuiai în capitala europeană București ?

  0

 6. Nu iti imaginzi ce afaceri se fac cu tevile de canalizare .. In curand vor ajunge sa puna pexal de 20mm. Plus ca exista strazi neasfaltate care figureaza ca asfaltate, sens giratoriu din despartitoare de sens care a costat cateva zeci de mii de euro si apa „potabila”..

  0

 7. ești tu chior … șanțurile sunt semnalizate.
  Alea de pe stânga cu zapadă și alea de pe dreapta cu omăt.

  0

 8. #17

  Are cineva idee dacă acest model de lopată se găsește și la noi în magazine?
  http://i.imgur.com/COB1Ayu.jpg

  0

  • #18

   Cautam, cautam. Daca găsiți, rog link :). Livrează la domiciliu?

   0

 9. #19

  Cu o zi-doua in urma stateai la coada la sirop de tuse si acu’ deja simti mirosul de cacat pantelimonez. Ori siropul ala e foarte bun, ori canalizarea aia chiar e de tot cacatul!

  0

 10. #20

  Aici se vede de pe la 10-11 (cand m-am trezit eu) pana acum asfaltul. :)

  0

 11. Şanţurile le-o fi făcut Filofteia…

  0

 12. #22

  Acuma sa nu te astepti de la noi ardelenii sa facem ceva :P

  0

 13. #25

  Sa iti mai zic ca de la anul il vei injura pe Videanu proaspat membru in cabinetul Bashescu prim-ministru. Atunci sa vezi borduri suspendate in Pantelimon…

  PS. De azi a inceput nemtzelul sa plateasca din datorii : MRU consilier.

  0

 14. Dumnezeu mi-a luat mintile cand m-a lasat sa-mi iau lopata metalica. Am injurat toata ziua la ea pentru ca se lipeste zapada de ea. O sa vezi. Poate a ta e mai buna.

  Dar ai putea sa spui unde e santul ca sa-l evite si muritorii de rand.

  0

 15. #30

  Pentru cine nu stie, ala din stanga e primarul pantelimonez Marian Ivan, migrator de la pnl la psd, cel care trimite sms-uri analfabete :D

  0

 16. Daca ai vrut Pantelimon de ce te vaiti acum ?

  0

 17. #32

  Esti sigur ca sunt ale lui videanu bordurile alea?

  0

Citește și...

Am citit cu cel mai profund dezgust comentariile voastre care il apără pe turnătorul Băsescu. Vai, nu avea altă șansă, nu putea fi comandant de vas, nu putea fi legația de la Anvers, dacă nu turna. El și cu Felix ce s-au sacrificat să toarne, ca să poată munci pentru țară. Tatăl meu, […]

Un geniu creator nu poate fi înlănțuit. De aceea, dacă te-ai apucat să compui ceva prin Universul ăsta, sfârșești în singurătate. Acolo, singur, ca Luceafărul. În frigul cosmic. La minus 273,15 Celsius – întrebați la Maddame ce înseamnă asta. La congelul ăla nu rămâi decât un gând. Epistemă și-atât. […]

Stăteam ieri, după ce arsesem mâncarea de varză cu carne și admiram halul în care ajunsese oala, că existăun singur utilaj de bucătărie care îmi este indispensabil. Mașina de spălat vase. Folosesc așa ceva de vreo 10 ani, fără niciun fel de pauză. Și dacă cumva s-ar strica, primul lucru pe care îl […]

Am scris articolul de mai jos acum fix 10 ani, dincolo. Nimic nu s-a schimbat. În ultima vreme, poate şi datorită specificului feminin al blogului de faţă, Maddame este din ce în ce mai des lăudată sau dimpotrivă, acuzată de feminism. Ca să citez din personajul meu de suflet, “I deserve neither […]