Am ajuns și subiect de meme

Prietenul Andrei a decis să imortalizeze în meme-uri unele din discuțiile pe care le purtăm pe messenger. Inițial ne gândeam la un bash, dar de ce bash, când pot fi imortalizat pentru totdeauna într-un cartonaș cu fundal negru?

Ca să înțelegeți contextul, discutam despre faptul că știm multe moldovence de la mama lor și că toate sunt frumoase.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

27 comentarii

 1. #1

  Pai are Eminescu o poezie- ALEI PUICA, care zice, citez aproximativ din memorie- ,, Cum sta pizda langa cur, si nu moare, de putoare”. Cu alte cuvinte,femeia e un sac de cacat :))

 2. #2

  Ai putea sa bagi macar unul pe saptamana si sa vezi in cat timp ajunge share-uit pa fb :)

 3. Aham, Berworld! Cunoastem :) Aaaa, era sa uit Rrrrrr…. !
  PS, stiu, exagerez, sunt ofticat. :)

 4. #5

  Cred ca o sa renunt sa mai cumpar narcise

 5. Toti barbatii pe internet au 6 pack si pe miroase P***numai a petale de trandafiri… gata m-am lamurit.

  • #14

   Cred ca ai ceva defect la monitor/telefon/tableta.

  • #15

   In principiu, dispozitivele astea nu transmit mirosuri, deci ori sunt defecte, ori necesita spalare.

  • Ascunde-te cu teoriile tale cu tot, te rog eu.

  • ana:si eu m-am saturat de toti misoginii astia care fac genul masculin de ras.ce ai zice, daca ai pana in 20 de ani si nu esti obeza, sa ne intalnim la un suc si sa discutam cat de zmei se dau toti pe internet?

  • hahaha u made my day

  • #19

   In gaura de sarpe e bine?

  • #20

   Ana, acum ca w made you day, ce-ai zice sa ma lasi sa make your night? Evident, aceleasi conditii se aplica: pana in 20 de ani si neobeza.

  • Jordan mai ai de muncit la originalitate.

 6. #22

  mirosul de peste stricat e specific femeilor,n-au cum sa scape de el,o bagi sub dus si daca n-ai limbuit-o urgent,de preferinta acolo,sub dus,in 15-20 min cel mult ai senzatia ca-ti plimbi limba intr-o gura de stiuca in descompunere.doar ca nu e rece,e fierbinte.

  • Intr-o zi Adam plictisit de Eva decide sa plece sa scape de aceasta. Ramasa fara Adam, Eva incepe sa caute animale pentru a-si satisface nevoile sexuale. Fuge dupa un dinozaur dar acesta, cand o vede pe Eva, panicat cade intr-o groapa si moare, apoi femeia urmareste un urs pe care era cat pe ce sa-l prinda dar cand il ia de coada acesta se sperie si se trage astfel rupandu-si coada. Suparata ea merge la o apa si prinde un peste pe care il foloseste pentru a-si rezolva necesitatile sexuale.
   Concluzia: Am aflat cauza disparitiei dinozaurilor, am aflat ce s-a intamplat cu coada ursului, dar nu am aflat ce miros a fi avut pestele inainte…

 7. o mica observatie… fundalul nu e chiar negru…

 8. #26

  La unele moldovence miroase a mamaliga

 9. #27

  Dar doar atat? :D Vrem toata colectia iarna-iarna.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]