Citeam azi că marii arbitri ai libertății, și anume marile SU ale A, au decis că noi nu ne mișcăm suficient de repede în crearea de adăposturi pentru femeile maltratate.
Bun, înțeleg, e clar că în republica românia chestiile astea sunt luate în glumă de orice bărbat, începând cu traian ‘e datoria morala a femeilor sa fete 6 copii, pentru ca asa va fata si scroafa mea aia mica‘ basescu si terminand cu catalin ‘nu sunt ghei, sunt homo‘ botezatu știe că femeia e bine să fie bătută măcar lunar, dacă nu săptămânal.

Dar am o nedumerire.
Câți dintre voi știu unde este, în orașul vostru de baștină, adăpostul pentru femei maltratate? Serios, aveți idee de el?
Cum se află unde e acest adăpost? Se face cumva advertising pe blogal initiative, ca sa scrie orice blogger cu 5 unici și astfel să se atingă riciul? Au femeile un serviciu de informații propriu gen Fată, vezi că adresa centrului unde te duci dacă iei bătaie e pe strada Curelei 69? Afli de la 112?

Dacă e de la 112, cât de greu mi-ar fi să mă dau soprană bătută la telefon și să cer adresa centrului, că mă zvântă Gheorghiță din bătaie? După care să merg acolo și să mătur cu Alexandra pe jos.

Da, de centre de refugiu avem nevoie. Unde să meargă mamele bătute. Lăsând în urmă copii terorizați. Nu de legi în care animalele să fie arestate automat, fără plângere prealabilă a victimei. Și să stea pe circă puțin, doar câteva zile, până când anusul e pregătit de o naștere cu strigături.

Să vezi ce o să scadă numărul de violențe în familii.

Și dealtfel, mă întreb. Nevastă-mea are ceva centuri de culoare închisă în sporturi de frânt oase. Nu mi-e frică să merg cu ea pe stradă nicăieri, mă apără de orice.
Dacă se apucă să mă violenteze cu niște călcâie în dinți, eu unde mă refugiez?
Există adăposturi și pentru tătici maltratați?