Ajutati-l pe Radu

Radu e indragostit. Radu are nevoie de idei pentru cadou pentru prietena lui (eveniment important, majoratul, se accepta si sunt mai bine vazute idei/gesturi ca toata lumea imparte cadouri ;) )
Ajutati-l cu idei. Cea mai buna idee va fi afisata si premiata cu 1 webhosting 500 mb si un shell de 3 procese pentru 1 an de zile.
Asa ca, veniti cu idei, ca are o gramada de probleme.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

  1. De cati bani dispune?

  2. nu banii sunt problema, ci ideea

  3. Bijuteriile n-au dat gres niciodata. Daca sunt impreuna de 3-4 ani ( sa zicem ) pot merge impreuna sa isi aleaga don’soara ce-i place. Daca nu, e un risc destul de mic sa nu-i placa. Sugerez studierea unui catalog de trenduri in materie de bijuterii.

  4. dude, nu merge. ca are 18 ani. si in principiu, daca dai un inel la o pasarica….u r in the plop.

  5. Io am primit anul trecut de la prietena mea bilete de avion paris si retur. Mi s-a parut marfa, da tot mi-am platit haleala si cazarea :))

Citește și...

O mai țineți minte pe Ioana Stăniloiu? Tipa a cărei mare realizare în viața era că se juca cu mica realizare a lui Remus Cernea? Adică devenise metresă de deputat, prin urmare avea opinii, forma curenți de opinie, feministă și tot tacâmul. Ioana Stăniloiu a dispărut din peisaj. După ce Remus nu a […]

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]