10 comentarii

 1. Se strâng băieții la manele și spart semințe ;)

  0

 2. Au rupt traficul in 2, cum era de asteptat. Daca dinspre Buzesti era decent am inteles ca dinspre Piata Presei Libere e totul inchis pana la Victoriei. O sa plece acasa cu frigiderele pline.

  0

 3. #3

  Sărăcuții… a venit internetu’ rău şi le-a luat clienții :(( Urâtã treabă boss, eu mă retrag.

  0

 4. #5

  Pun intended? :) Adevarul e ca ai sanse sa ajungi impaiat la destinatie cu ei :)

  0

 5. tocmai am citit acum intr-un comentariu lasat de un taximetrist pe facebook ca e vina clientilor ca taximetristii sunt nasoi pentru cica nu fac reclamatii atunci cand trebuie:)).

  0

  • Are si el dreptatea lui. Cati dintre voi ati reclamat taximetristii care nu vor sa puna aparatul, care cer suprataxa, care nu vor sa ia cursa, care put, pun manele, conduc ca niste apucati?
   Da, e drept ca firmele de taxi arunca plangerile la gunoi… una doua pe luna sunt prea putine pentru a fi luate in seama. Daca in schimb primesc zeci de plangeri pe saptamana ca Gigel e marlan, poate altfel ar sta treaba.

   0

  • nu are dreptatea lui.daca trec cu masina peste o groapa si nu fac o sesizare, inteleg cum sunt oarecum de vina daca trec si a doua zi peste aceeasi groapa.daca intru in taxi si pute, urmatoarea data pot sa ma reorientez.nu am nici un interes ca firma de taxi sa isi imbunatateasca serviciile.daca atunci cand s-au asociat cu Gigel au trecut peste faptul ca e putin taran si miroase cam urat, nu au decat sa isi asume pierderile.

   0

 6. #10

  @cetin ce bine am lucrat azi de acasa…

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]