10 comentarii

 1. Se strâng băieții la manele și spart semințe ;)

  0

  0

 2. Au rupt traficul in 2, cum era de asteptat. Daca dinspre Buzesti era decent am inteles ca dinspre Piata Presei Libere e totul inchis pana la Victoriei. O sa plece acasa cu frigiderele pline.

  0

  0

 3. #3

  Sărăcuții… a venit internetu’ rău şi le-a luat clienții :(( Urâtã treabă boss, eu mă retrag.

  0

  0

 4. #5

  Pun intended? :) Adevarul e ca ai sanse sa ajungi impaiat la destinatie cu ei :)

  0

  0

 5. tocmai am citit acum intr-un comentariu lasat de un taximetrist pe facebook ca e vina clientilor ca taximetristii sunt nasoi pentru cica nu fac reclamatii atunci cand trebuie:)).

  0

  0

  • Are si el dreptatea lui. Cati dintre voi ati reclamat taximetristii care nu vor sa puna aparatul, care cer suprataxa, care nu vor sa ia cursa, care put, pun manele, conduc ca niste apucati?
   Da, e drept ca firmele de taxi arunca plangerile la gunoi… una doua pe luna sunt prea putine pentru a fi luate in seama. Daca in schimb primesc zeci de plangeri pe saptamana ca Gigel e marlan, poate altfel ar sta treaba.

   0

   0

  • nu are dreptatea lui.daca trec cu masina peste o groapa si nu fac o sesizare, inteleg cum sunt oarecum de vina daca trec si a doua zi peste aceeasi groapa.daca intru in taxi si pute, urmatoarea data pot sa ma reorientez.nu am nici un interes ca firma de taxi sa isi imbunatateasca serviciile.daca atunci cand s-au asociat cu Gigel au trecut peste faptul ca e putin taran si miroase cam urat, nu au decat sa isi asume pierderile.

   0

   0

 6. #10

  @cetin ce bine am lucrat azi de acasa…

  0

  0

Citește și...

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]

Acum, că v-ați mai calmai puțin, poate vreți să vi se și explice de ce ați fost proști la faza asta cu copilul. Rezumând. Un copil a fost adoptat de niște români din US. Acei români sunt, DE FAPT ȘI DE DREPT, părinții LEGALI ai copilului. Există o hotărâre judecătorească, definitivă și executorie, […]