33 comentarii

 1. #1

  Asta ar trebui sa fie reclama la Nissan!:))

  0

 2. Reclama la nissan..nu prea, mai degraba o rima la numarul de inmatriculare DUR, adica fara cap doar CUR

  0

 3. Comentariu pe facebook: „Nu i-a iesit airbagu da ia iesit mototrul cu totull:))))” Binenteles, o femeie.

  De altfel, se vede clar cine a castigat batalia asta :))

  0

  • nissan 1 – lukoil -7 (dupa cum arata)
   Iar nissanul are spoilerul indoit putin, iese cu phoenul la cald…

   0

 4. #7

  Doar dacă ai un SUV DUR :)

  0

 5. #8

  Tot Bacăul e fruncea

  0

 6. duru spala curu

  0

 7. #10

  Femeie?

  0

 8. #11

  In GTA 5 explodeaza pompa de benzina daca o lovesti. Pacat ca nu se intampla asa ceva si in realitate!

  0

 9. #12

  Pe aia cu DUR, SEF, AUR, FUR, JAF si orice combinatie care incepe cu W (WST style) la numarul masinii i-as impusca instant. Lumea ar fi mult mai buna fara ei, in 99% sunt niste labagii obraznici la volan si probabil si in restul vietii.

  0

  • SEF aveau masinile Ocolului Silvic la un moment dat, parca venea de la „Serviciul de Exploatare Forestiera”.

   0

  • #14

   si eu am DUR, ca asa ma cheama.
   si ce sa vezi, i-as gaza instant pe extremistii ca Radu

   0

 10. #15

  Eu am o combinatie random la nr ce incepe cu W si nu sunt labar :)

  0

  • #16

   Si eu am numar care incepe cu W, tot dat random. Am uneori impresia ca toti conduc ca dracu’ si numai eu bine.

   0

 11. Si eu tind sa cred ca era femeie. Mai nou in Romania femeile prefera masini mari cat casa. Adevarul ca a tinut bine Nissan-ul la impact:)))

  0

  • #18

   Nu numai la noi: zicea Clarkson atunci cand prezenta un SUV: „soon blocking the street in front of a kindergarten near you”

   0

 12. #19

  A vrut sa se convinga ca nu au pompele masluite !

  0

 13. Se pare ca nu a fost un portal catre o alta lume…

  0

 14. #21

  Ce Nissan e ala?

  0

 15. #22

  Bineinteles ca numai o femeie putea face asa ceva nu? Daaaaa, clar. Numai femeile. Femeile nu stiu conduce, numai barbatii. Halal comentarii

  0

 16. #24

  Eu vorbeam de anumiti oameni care din start au facut generalizarea conform careia era femeie … Ca e ca nu e, eu m-am saturat sa tot aud prostii de genul. Nu e frumos sincer, e foarte deranjant. Mai ales cand, si fara modestie, chiar conduc bine, am facut peste 1 milion de kilometri, n-am facut niciun accident si nici nu sunt un pericol pentru participantii din trafic. Si totusi mai aud in stanga si-n dreapta de anumite accidente si zicala „precis era femeie”

  0

  • Peste un meleon de km ? Ai condus cel putin 50.000 km pe an timp de 20 de ani ? Esti taximetrista, tirista sau doar neam cu Pinocchio ?

   0

 17. #26

  Am o meserie care necesita asta, unde eu si cu partenerul meu de afaceri suntem obligati sa mergem cu masina in toata Europa, in interes de lucru, rar cu avionul pentru ca e mai complicat. Maine pot fi la Zagreb, raspoimaine in Valencia …deci da, am calatorit si am condus la viata mea. Nu vad de ce m-ar face asta mincinoasa. Sunt peste 15 ani de condus si ultimii 10 foarte activi.

  0

 18. #30

  Sunt handler profesionist de caini. Eu si cu colegul meu mergem cu cainele/cainii clientului (acele persoane care detin exemplare canine de buna si foarte buna calitate cu potential ridicat pentru expozitii canine) in diferite tari pentru prezentarea lor la acele expozitii care atesta pedigree-ul cainelui. Sunt multe si in Romania dar si dincolo.De aia spuneam ca mergem mai des cu masina, mai ales cand ai de amplasat doua trei custi in spate si te duci cu 2-3 caini la expozitie. Ar fi multe de spus si nu as putea termina aici subiectul dar pe scurt asta este.

  0

 19. #32

  E o meserie frumoasa. Obositoare dar frumoasa.

  0

Citește și...

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]