6 comentarii

 1. #1

  de fapt, drepturile au fost cerute chiar de taticu, prin 2015

  0

 2. Adudei margareta si atarnachele ei sunt niste …bine spus „scarbalitate”

  0

 3. #3

  Reclamanţii solicită obligarea pârâţilor în solidar la plata sumei de 244.803,98 de lei, cu titlu de compensaţii reprezentând contravaloarea produselor de masă lemnoasă pe care, în calitate de proprietari, nu le pot recolta pentru suprafaţa de pădure de 1083,4 hectare, administrate de Ocolul Silvic Regal Săvârşin în anul 2015”Statul român acordă despăgubiri în aceste situaţii, pe baza unei hotărâri de Guvern de anul trecut.
  „Până în 2017, respectiv 30 iunie 2017, nu a existat o bază legală prin care să se poată acorda aceste despăgubiri. Ulterior acestei date, prin apariţia HG-ului, s-au acordat aceste despăgubiri Majestăţii Sale”, a declarat Maria Antal, şefa Gărzii Forestiere Bihor.
  Deci, din ce inteleg eu, despagubirile se acorda conform legii tuturor propietarilor de paduri care nu pot exploata masa lemnoasa dintr-o cauza sau alta (mai ales in situatia unor arii protejate).
  Ai aici si hotarirea de guvern. http://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2017/06/HG-39.pdf

  0

 4. De parca prima grija a lu’ taticu n-a fost sa-si revendice „averile” atunci cand s-a intors in tara… Vorba aia, ce naste din pisica tot soareci mananca.

  0

 5. #5

  daca sunt ale lor atunci nu vad problema sa faca ce vor muschii lor cu ele. banuiesc ca au nevoie de cash pentru chirie.

  0

 6. eu tot as fute-o pe margareta :)

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]