6 comentarii

 1. #1

  de fapt, drepturile au fost cerute chiar de taticu, prin 2015

  0

 2. Adudei margareta si atarnachele ei sunt niste …bine spus „scarbalitate”

  0

 3. #3

  Reclamanţii solicită obligarea pârâţilor în solidar la plata sumei de 244.803,98 de lei, cu titlu de compensaţii reprezentând contravaloarea produselor de masă lemnoasă pe care, în calitate de proprietari, nu le pot recolta pentru suprafaţa de pădure de 1083,4 hectare, administrate de Ocolul Silvic Regal Săvârşin în anul 2015”Statul român acordă despăgubiri în aceste situaţii, pe baza unei hotărâri de Guvern de anul trecut.
  „Până în 2017, respectiv 30 iunie 2017, nu a existat o bază legală prin care să se poată acorda aceste despăgubiri. Ulterior acestei date, prin apariţia HG-ului, s-au acordat aceste despăgubiri Majestăţii Sale”, a declarat Maria Antal, şefa Gărzii Forestiere Bihor.
  Deci, din ce inteleg eu, despagubirile se acorda conform legii tuturor propietarilor de paduri care nu pot exploata masa lemnoasa dintr-o cauza sau alta (mai ales in situatia unor arii protejate).
  Ai aici si hotarirea de guvern. http://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2017/06/HG-39.pdf

  0

 4. De parca prima grija a lu’ taticu n-a fost sa-si revendice „averile” atunci cand s-a intors in tara… Vorba aia, ce naste din pisica tot soareci mananca.

  0

 5. #5

  daca sunt ale lor atunci nu vad problema sa faca ce vor muschii lor cu ele. banuiesc ca au nevoie de cash pentru chirie.

  0

 6. #6

  eu tot as fute-o pe margareta :)

  0

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]