15 comentarii

 1. Altex lucrau cu aia de la Innobyte.

  Au rupt contractul si aveau un gigel care se ocupa de el. Un gigel care nu stia ce e MySQL.

  Nu bag mana in foc pentru ultima parte (am spus-o din ce mi s-a zis si mie), aia cu MySQL-ul, dar in rest treaba e 100% sigura.

  0

 2. #2

  se rebranduieste site-ul :))

  0

 3. nu este greseala de programare sau de mysql, este greseala de configurare a serverului. probabil cineva s-a jucat in php.ini si a dat disable la short_open_tag.
  daca asa au grija de server, ma intreb cat ar dura sa intre cineva pe el si sa ia lista de clienti … spre exemplu

  0

 4. #4

  arhi, clear cache din cand in cand :)

  0

 5. #7

  Majoritatea presupunerilor sunt corecte, DAR Innobyte nu se ocupa si de administrarea serverelor. Si asta tot din surse sigure :) In rest … smile and wave ;)

  0

 6. Inno … byte my a*s. Avusesem pe vremuri interviu de angajare acolo. Astora le era teama de oricine cu ceva mai mult neuroni ca ei. Doar PHP-isti de slaba calitate, care vedeau doar „framework”. Cake PHP sau Code Igniter, atat.

  Bula asta cu programatorii „PeHashPe” sper sa se sparga curand. Nu esti programator pana cand, trezit la 12 noaptea, dupa un f*tai greu si intrebat: „ce este un const char *” si tu sa dai raspunsul corect, mormaind si injurand de mama …

  De fapt, ma bucur. Cu cat mai multi cu atat mai bine. La un moment dat industria se va maturiza, iar pe PHP-isti ii va eticheta corect: „script kiddies”.

  Ranting over and out. (zice un C++/Java si ex-PHP guru).

  0

  • Permite-mi sa ma indoiesc de calitatile tale de programator profesionist ultra-modern care scrie codul in Notepad.

   Nu am auzit pana acum de un developer bun care sa se laude cu asta.

   Ah, sa-ti mai spun un secret: nu esti guru niciodata intr-un limbaj de programare. NEVER EVER.

   PS: sunt si eu developer junior pe la o firma micuta, de „cartier”.

   0

  • @m0fo – si alora de scriu kernele la sisteme de operare cum le zicem ? script kiddies, guru wanna be?! :))

   0

 7. #11

  De aia nu se foloseste niciodata short open tag: <?

  0

 8. alex, pe cine ai citat? :) referitor la faza cu „zice un C++/Java si ex-PHP guru”, chiar-s curios cine e. heh

  0

 9. @alex dupa comment-ul tau ma indoiesc de nivelul tau de guru c++/java, bula nu e chiar bula din moment ce e bazata pe o cerere in crestere, eu astept cu nerabdare momentul in care un guru c++ o sa faca web development la situri de 500 $.

  0

 10. #14

  si eu sunt guru : C++69/Laba si ex-bytemyass guru

  0

 11. s-a reparat duda

  0

Citește și...

Pentru că tot insistați să vedeți cum arăt, iar eu vă tot zic că e mai importantă mintea voastră decât figura mea, hai să ne jucăm de-a Găsiți-l pe Waldo. Cum v-o imaginați pe Maddame?  Una dintre poze e a mea.

Una din marile probleme ale știrilor și subiectelor din ziua de azi este fake news. Sub umbrela așa zisului jurnalism, cea care permite orice, pentru că e libertate de opinie, poți minți, poți inventa, poți inventa inclusiv teroriști și vânzători de arme în românia, ca porcul ăla din UK și să nu pățești […]

Citisem zilele trecute o discuție pe internet, despre faptul că, în România, nu se fac case/apartamente cu ferestre mari. Și aici e chestie de mentalități. Oamenii nu consideră ferestrele ca pe un atu al casei, ci ca pe o cheltuială. Nu vreau să cheltuiesc prea mult pe ferestre, nu? Ce mare brânză fereastra? […]