Da, aseară am câştigat. Eu, desigur, nu spasmele alea urbane care au participat din partea rromâniei la Eurovision.
Am avut pariu cu nevasta că o să iasă în ultimele 5. Absolut normal, am avut dreptate.

Ştiam asta încă de când au ales melodia. Pentru că este o melodie proastă. Nu ai cum să câştigi într-un turneu european în 2008 cu melodii care sună a Partidul, Ceauşescu, Rromânia. Melodia asta îmi aduce aminte a Stela Enche, Florin Bogardo şi muzică uşoară. Din păcate, atâta timp cât în jurizarea pentru acest concurs sunt dinozaurii care mâncau pâine alba la TVR inainte de 1989, situaţia tot albastră va rămâne.

Despre Nico şi Miriţă? Numai de bine. De tip nu am auzit în viaţa mea, până la preselecţie. Iar despre Nico…uh, o başinoasă mai mare nu cred că există. Doamne, câte figuri adunase imediat dupa preselecţia naţională. Cum declara ea că e o vedetă de mare succes în ţară şi în Europa. Cum dădea ea interviurile selectiv, ca nu cumva să fie indispusă. Aseară m-a făcut fericit. Aţi văzut că parcă nu mai are burtică? E din cauză că s-a degazeificat. A redevenit Nico care cânta cu BUG Mafia.

Iar despre discuţiile despre acordarea pe criteriu politic, asta o ştie orişicine. Dar asta ţine de organizarea TVR. De cum reuşeşte să îşi facă legături. Nu de hegemonia Rusiei în europa. Noi suntem paria pentru că noi ne vedem paria. Avem mentalitate de sclavi şi vom rămâne pe veci sclavi.

Este domnule Socaciu că acum Biondi ar fi fost o alegere bună? Nu-i aşa că vă pare rău că aţi declarat că nişte străini nu au ce căuta să reprezinte rromânia şi de aceea aţi votat împotriva lor?
Rromânismele si ceauşismele ne pierd.

A, Eurovisionul a fost câştigat de Rusia.